Wysłany: 2009-03-23, 17:10 Interview with tyDi (Armada Office March 2009)
Cytat:
Rising star and Australias number one DJ/Producer tyDi paid the Dutch landmarks a short visit. He was there to awaken the trance masses at Hollands Trance Energy on March 7 2009, where he opened the Mainstage with a rousing, energetic set. Luckily, in the middle of exploring the tulips, wooden shoes and kindness of Dutchies, he also found some time to drop by the office and find himself interviewed about his new album and tracks, groupies, Australia and of course: Trance Energy!
_________________ Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać.
Jak na razie podobają mi się jego produkcje. Może to niezupełnie mój styl, ale muzyka tyDi'ego przypadła mi do gustu.
Młody i już numer 1 w Australii - to rzeczywiście o czymś świadczy.
na TE jego set był świetny...a za utwor z Audrey Gallagher-You Walk Away ma mistrza:)
_________________ Markus Schulz - Perception (Ft. Justine Suissa) (Vocal Mix)
Tucandeo - Far From Reality
Jan Johnston - Flesh (Tenishia Remix)
Lee Osborne - State Of Play
Mike Foyle Pres. Statica - Sundown
Wiek: 39 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 537 Pozytywów: Otrzymał/a: 78 Wystawił/a: 23 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1816 Łączny czas wizyt: Godzin: 245,4
Wysłany: 2009-03-23, 21:25
Przesympatyczny Jeśli w tym wieku już tak dużo osiągnął, to dobrze wróży Jego dalszej karierze
Mam nadzieje, że kiedyś będzie mi dane usłyszeć jego seta na żywo
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.