Na pewno to pięknie brzmiało na Jaarbeus, ale u nas też było pięknie, jak sobie przypomnę tę chwilę z Areny, istnej euforii podczas wejścia Armina......... Nie da się tego opisać
_________________ "[...]robię muzykę po prostu żeby robić muzykę, a nie by wygrywać nagrody[...]" - Josh Wink.
Wiek: 37 Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 264 Pozytywów: Otrzymał/a: 11 Wystawił/a: 12 Skąd: Warszawa
Status: Offline
Wizyt: 1991 Łączny czas wizyt: Godzin: 470
Wysłany: 2009-05-20, 22:49
Za każdym razem gdy oglądam ten mega super event na dvd i podkręcę wzmacniacz w momencie intro to ciary mam przez cały czas zwłaszcza gdy słyszę głos "WELCOME TO ARMIN ONLY" czy "IMAGINE THE SOUND OF ARMIN VAN BUUREN" i jeszcze dodać do tego ten "buuren'owski" akcent wariuję poprostu!! albo jak ten sam gozduś mówi "Imagine a world without vision.. What would you do in complete darkness" połączony z basem no coś niesamowitego i za chwilę początek utworu "Who's Watching" - masakra!! uff rozpisałem się troszkę
Wiek: 39 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 537 Pozytywów: Otrzymał/a: 78 Wystawił/a: 23 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1816 Łączny czas wizyt: Godzin: 245,4
Wysłany: 2009-05-20, 23:28
Jednym słowem miałam ciary..... Jak sobie przypomnę co się działo na AO w Poznaniu, to aż bym chciała tam wrócić Coś pięknego
Dla takich chwil warto żyć
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.
albo jak ten sam gozduś mówi "Imagine a world without vision.. What would you do in complete darkness" połączony z basem no coś niesamowitego i za chwilę początek utworu "Who's Watching" - masakra!! uff rozpisałem się troszkę
TAAAK tez mi ciary chodzą wtedy najlepszy moment z tego koncertu
ja niestety obejrzałem intro przed AO Poland, widziałem je zanim się dowiedziałem, że AO będzie w Polsce