Nie wiem co to za nuta , może Wy znacie tytuł , ale mi ten styl pachnie nową Gaią - nie wiem może się mylę
Choć w sumie dobra jakość dżwięku jest więc ta nuta musiała być chyba wydana , ale podobny jest styl na maxa więc to może coś nowego
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W
Ostatnio zmieniony przez ToyoTires 2011-12-13, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
No coś w tym jest bo przecież swojego czasu wszyscy na forum myśleliśmy ze to nowa Gaia a okazało się że to nowy Popov był
Ale mimo wszystko ta nuta jakaś taka podobna
To nie może być nowa Gaia, ponieważ kawałek został dograny do filmu w edytorze wideo, a wątpię, żeby jakiś użytkownik z Tajlandii, nie mający nic wspólnego z Armadą, miał dostęp do takich unreli. Styl kawałka bardziej przypomina starsze produkcje Petera Martijna Wijnii (tego od Not The End).
Jakby 2 ostatnie utwory Gaia były tak dobre jak ten to byłby sukces . Niestety ten alias nie ma już tej magii po Status D i Stellar w ogóle już nie wyczekuję nowych utworów .
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
To nie może być nowa Gaia, ponieważ kawałek został dograny do filmu w edytorze wideo, a wątpię, żeby jakiś użytkownik z Tajlandii, nie mający nic wspólnego z Armadą, miał dostęp do takich unreli. Styl kawałka bardziej przypomina starsze produkcje Petera Martijna Wijnii (tego od Not The End).
Temat przesuwam do działu Identyfikacja.
Od razu z nim skojarzyłem stopę, perkę i midbass Niemal identyczne.
_________________ Słuchajmy muzyki, a nie gatunków.
A ja czekam na jakąś nową Gaie co prawda trochę gorzej było ze Stallarem ale pod tym pseudo Armin poziom trzyma
_________________ "Trance jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz,
lecz drugiego dojrzeć nie mozesz...
to sztuka cieszenia się i smucenia bez powodu...
to narkotyk... może cię zatruć,
sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego..."
Ale swoją drogą to dziwne , skoro utwór jest dograny to powinien być znany tytuł a tu nikt nic nie wie , chyba będę musiał do tego Tajlandczyka napisać co to jest
Tak, Rafał ma rację. Kawałek pochodzi od Petera Martijna Wijnii, nosi nazwę Fortissimo. Był on grany w audycji ASOT 433.
Pozdrawiam
_________________ "Dla mnie albumy to strata czasu, można je rozpatrywać jako swoiste wyzwanie, które stoi przed artystami i tylko w ten sposób. Lepiej skoncentrować się na kilku singlach w danym roku niż wydawać krążek wypchany w większym stopniu zapchajdziurami, bo nie ukrywajmy tak ostatnie trance'owe longplaye wyglądają." - Indecent Noise