Posiadam rozmiary L i M. Chętnych proszę o kontakt mailowy i zachęcam do zakupu, sam taką mam i jestem bardzo zadowolony. Dodam, że projekt jest autorski, i nigdzie nie znajdziecie drugiej takiej koszulki.
NeverSayNever, Rozmiar L jest w sumie jak XL, ja gdzie zawsze miałem L teraz mam M z tej koszulki. Cena to 40zł jak na allegro. Tyle, że nie musiałbyś płacić za przesyłkę.
zmiana aukcji, poprzednia zakończona. Zachęcam do kupowania, bądź jeśli ktoś chce inne projekty to też się dogadamy za mniejszą cenę przy większej ilości sztuk.
[ Dodano: 2012-02-13, 20:58 ]
Jeśli znajdą się chętni (chociaż 5 osób) zamówię któreś z dwóch poniższych projektów:
Koszulek z Arminem jest od zatrzęsienia. Większość jest tragiczna, o ile nie żałosna. Od kiedy zacząłem słuchać muzyki, to jedyna koszulka, za jaką byłbym skłonny dać moje skromne, studenckie pieniądze (kto jest studentem, ten wie, jak dużo to znaczy ):