tamten wygląd był taki przetarzały nowy styl ma urok tylko jakaś podobizna Armina i jest świetnie
_________________ "Trance jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz,
lecz drugiego dojrzeć nie mozesz...
to sztuka cieszenia się i smucenia bez powodu...
to narkotyk... może cię zatruć,
sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego..."
Wiek: 37 Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 264 Pozytywów: Otrzymał/a: 11 Wystawił/a: 12 Skąd: Warszawa
Status: Offline
Wizyt: 1991 Łączny czas wizyt: Godzin: 470
Wysłany: 2010-08-07, 12:19
Nowa szata graficzna strony głównej bardzo mi się podoba, uważam że strona wygląda w tym momencie bardziej profesjonalnie! Tylko właśnie zmienić tło na jakieś arminowe i będzie full wypas!!
moje odczucia są mieszane. Przyzwyczaiłem się do tamtej i trochę ciężko mi się przestawic,ale może mi się uda. no i brakuje twarzy Armina, żeby odrazu się rzucało w oczy o czym ta strona jest. Dla mnie trochę Twitter jest niewidoczny i ostatnie wątki na forum.
Przyzwyczaiłam się już do tamtego wygładu, ale nowy też mi się podoba. Jak pisali moi poprzednicy, przydałaby się jakaś fotka Armina i będzie miodzio.
_________________ Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Trance jest jak ocean uczuć, kiedy raz się w nim zanurzysz, uzależni Cię i będzie Ci towarzyszyć już na zawsze...
Ja również przyzwyczaiłem się do starego wyglądu... Nowy jest dobry, nawet bardzo. Jednak IMO mógłby zostać tylko wtedy, gdyby zmieniono szatę graficzną również na forum. W końcu stronka i forum tworzą jedną, wspólną całość. Głupio, gdy różnią się szatą graficzną. Takie moje zdanie.