Wysłany: 2012-04-17, 13:09 Modena Records w Armada Music
Po czterech latach pełnej sukcesów współpracy przy wydawaniu wszystkich albumów i singli Chicane w Europie (w tym w Polsce czy krajach Beneluksu) przyszedł czas na połączenie wspólnych sił. Od tej pory Armada Music reprezentuje Modena Records w wymiarze ogólnoświatowym.
Label Modena Records został założony przez Nicka Bracegirdle w 1996 roku. Wydając takie klasyki jak "Saltwater", "Offshore", "Sunstroke" czy "Poppiholla" oraz wszystkie cztery albumy Chicane, stała się jedną z najbardziej znanych wytwórni na scenie Electronic Dance Music.
Nick Bracegirdle: Jestem bardzo podekscytowany tym że Modena, Armada i ja będziemy razem współpracować. Wszyscy którzy mnie znają, wiedzą że Modena Records jest moim dzieckiem i oczkiem w głowie od samego początku, dlatego nowe doświadczenia będą dla mnie z pewnością czymś wyjątkowym. Wraz z nowym albumem odnalazłem pozytywną energię aby spróbować czegoś nowego, Armada to zauważyła i bardzo się cieszę że będziemy teraz w jednej drużynie.
prologicmusic
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W
To tak samo jak z W&W , w styczniu stali się członkami zarządu Armady , a niedawno założyli swój label Mainstage Music pod agendą Armady , widać Piron dąży by mieć monopol na rynku
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W