Wysłany: 2009-05-04, 17:29 10.000 postów na Forum.ArminVanBuuren.org!
Maj to miesiąc niewątpliwie ważny w istnieniu forum ArminVanBuuren.org. Nie tylko ze względu na to, że wczoraj obchodziło swoje pierwsze urodziny, ale również dzisiaj mamy mały powód do dumy. Otóż około godziny 15:30 został napisany 10.000 post. Z góry chcielibyśmy podziękować wszystkim użytkownikom za tak aktywne uczestnictwo w życiu forum, oraz życzyć sobie i Wam osiągnięcia 10.000 postów w jeszcze krótszym czasie.
_________________ Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać.
Marcin na pewno trzeba się będzie postarać, ale już nie jedne rekordy tutaj padały, to kto wie może do końca roku pęknie 20 tys...???? Pożyjemy zobaczymy heheheheh
_________________ "[...]robię muzykę po prostu żeby robić muzykę, a nie by wygrywać nagrody[...]" - Josh Wink.
W sumie mnie to nie dziwi skoro po 2 miesiącach aktywnej działalności na forum mam już 200 (mam nadzieję sensownych) postów Praktycznie codziennie pojawiają się nowe ciekawe tematy, a to podstawa do bicia takich rekordów