Wymyśliłem, co by wspólnymi siłami zmontować yearmix. Są na forum ludzie ogarniający abletona, lub inne tego typu programy i chciałyby przyłączyć się do tego projektu?
Gdy zmontujemy już ekipę, zaczniemy myśleć nad tracklistą, bo do końca roku jeszcze dużo czasu i sporo kawałków jeszcze wyjdzie.
btw. Jeśli ktoś bardzo chciałby wziąć udział w tym projekcie, chętnie pomogę w ogarnięciu wyżej wspomnianego Abletona.
ps.
Proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.
_________________ Słuchajmy muzyki, a nie gatunków.
Ostatnio zmieniony przez I-Luminate 2010-10-16, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
To po co to pisałeś? Żeby nabić post? Zanim zorganizujemy ludzi, będzie listopad. Zanim ogarniemy vote, będzie grudzień. A zanim wszystko zrobimy, zastanie nas styczeń.
Soczuś, co się stało że się tak poirytowałeś? Time Machine przestało działać? Safari się zawiesiło? A może pękła Ci obudowa w MacBooku?
Dajcie spokój z kłótniami, temat powstał w porę, jestem za. Jak dla mnie powinno to być połączone z Top20:
1. Użytkownicy forum wpisują w temacie nazwy utworów, które chcieliby nominować do Yearmixa / Top20
2. Robimy głosowanie z utworami pojawiającymi się dość często / często.
3. Kompilujemy gotową listę.
Jakby coś to ja jestem chętny. Ale jak ma nas być trochę osób to na pewno musi być to więcej utworów niż tylko 20. Albo yearmix z niepełnymi utworami, albo normalny set z dość dużą ilością utworów, żeby to miało sens przy większej liczbie osób.
Jakby coś to ja jestem chętny. Ale jak ma nas być trochę osób to na pewno musi być to więcej utworów niż tylko 20. Albo yearmix z niepełnymi utworami, albo normalny set z dość dużą ilością utworów, żeby to miało sens przy większej liczbie osób.
Takie miałem założenie od początku, by to było zdecydowanie więcej utworów. Kiedyś też myślałem, by zrobić extented wersję yearmixu Armina
btw.
Top 20 też można machnąć tak na boku.