Wiek: 23 Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 162 Wystawił/a 2 pozytyw(ów) Skąd: Warszawa
Status: Offline
Wizyt: 223 Łączny czas wizyt: Godzin: 71,3
Wysłany: 2009-04-27, 23:07
Wszystkiego po trochu! Ale mogę powiedzieć że najdłużej słuchałem ciężkich brzmień! Najbardziej moim uznaniem cieszył się niemiecki zespół Rammstein! Byłem wręcz crazy fanem tej kapeli do tego mogę dołożyć jeszcze Metallica i Iron Maiden Z rapu to WWO, Hemp Gru, Peja, WNB, Fenomen. Były też oczywiście Manieczki i tego typu klimaty. Disco Polo też było (Boys, Toples) ale na szczęście wyleczyłem się z tego gatunku szybciej niż się zatrułem Lubię do dzisiaj posłuchać sobie muzyki filmowej, moim najbardziej ulubionym kompozytorem jest Hans Zimmer. No i oczywiście klasyka (lata 70,80) czyli Modern Talking, Bad Boys Blue, Haddaway, Gloria Gaynor
_________________ Trance nie tylko cieszy i porywa do tańca, ale także wzrusza do łez, pobudza do marzeń. Ta muzyka pozwala zatrzymać czas. Przenosi nas w ten drugi świat - bez trosk i problemów, gdzie nasze emocje biorą górę i tak na prawdę liczy się tylko ta chwila!!
hehe O taak ja także słuchałem
Ale był okres kiedy byłem Skate'em i słuchałem Paktofoniki i Peji .Zresztą czasem sobie słucham:)
No to tak samo jak ja też będąc małym łepkiem nosiło się oczywiście szerokie spodnie z krokiem aż po kolana a wychowałem się na takich składach hip-hopowych jak:
K.A.S.T.A. Skład, Paktofonika, GURAAL, no i jeszcze najstarszy Kaliber 44 tak wyglądała moja młodość hehehehehe
_________________ "[...]robię muzykę po prostu żeby robić muzykę, a nie by wygrywać nagrody[...]" - Josh Wink.
Zaczynałem od Michaela Jacksona - byłem nawet na koncercie w Warszawie.
Potem jakoś tak wpadła mi w ręce kaseta z Prodigy i stwierdziłem że to jest to.
Potem pojawił się Scooter - ach to były te mocne uderzenia .
Potem Składanka z Parady Miłości - do dzisiaj mam Love Parade 2000.
Następnie znajomi pokazali mi co to są "Manieczki" i tak poznałem wykonawców: Bartez, DJ Sami, DJ Quicksilver, DJ Kostek, DJ Kris, Yomanda, DJ Vario, itd... (było ich wielu i wielu do dziś czasami przesłuchuję)
Tak rozpoczęły się wyjazdy za ekipą - pamiętam jeszcze dobre występy w dysktece Blue w Gromadnie, w Arenie w Kokocku i w Terminalu w Sępólnie Krajeńskim.
W ten sposób postanowiłem spróbować swoich sił za konsoletą i wszystko byłoby dobrze gdyby nie pewna prywatna impreza gdzie kolega zaproponował mi posłuchanie A State Of Trance 291.
Od tamtego momentu pokochałem muzykę trance .
Od wtedy przedewszystkim Armin Van Buuren .
Dawniej słuchałam Linkin Park...Uwielbiałam ten zespół no ale później pojawił się Armin i inni Tak zainteresowałam się muzyką trance że zupełnie zapomniałam o LP i tak pozostało do dziś...liczy się dla mnie tylko trance
_________________ "It's not love for music, it's a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential for my life." - Armin van Buuren
Wiek: 18 Dołączyła: 07 Mar 2009 Posty: 36 Wystawił/a 2 pozytyw(ów) Skąd: Września
Wizyt: 105 Łączny czas wizyt: Godzin: 15,8
Wysłany: 2009-05-11, 00:02
wczesniej sluchalam hiphopu zagranicznego i troche polskiego,nawet tak się ubierałam,byłam penerą heh a teraz uu...Only trance ale czasami dobry hiphop równierz
Wizyt: 5 Łączny czas wizyt: Godzin: 1,5
Wysłany: 2009-05-12, 17:17
Ja kiedyś słuchałam wszystkiego Od podstawówy moim ulubionym zespołem był T.Love. Z latami zaczęłam wsłuchiwać się w bardziej zagraniczną muzykę, a polską odstawiłam na bok. Pierwszymi takimi zespołami były dla przykładu A-HA, Coldplay czy U2. A jeszcze potem zaczęłam już bardziej przysłuchiwać się muzyce trance jak i vocal-trance. Od dobrych trzech lat nie mogę żyć bez takiej muzyki, jakim jest trance
_________________ You played your part so well
a modern Romeo
you came on Cupid's wings
and then you flew away
ja słuchałam wszystkiego po trochu techno sety z energy 2000 słucham do dziś nawet potem w ucho wpadły mi rytmy reggae itp w ogóle trawka i te klimaty oczywiście nie mogło zabraknąć rocka uwielbiam The Offspring, Linkin Park ;D z polskich kapel to HappySad, T.love, Dżem który poprostu kocham ogólnie to nie miałem i nie mam gatunku muzyki który non stop słucham... wszystko zależy od mojego nastroju i tego jak się czuje
Ja również nie miałem z góry ustalonego gatunku muzyki ! Słuchałem wszystkiego czego się dało po trochę ! Był Rock, Dance, Hip-Hop, Techno, i teraz od ponad roku TRANCE ! xD Na razie nie zamierzam zmieniać upodobań xD
3. RAMsterdam (JvD Remix)
Ostatnio zmieniony przez AvB Fan 2009-06-23, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Ja zanim słuchałam trance' u to słuchałam radia i w ogóle muzyka nie miała jakiegoś większego znaczenia w moim życiu. Teraz to się zmieniło Czasami na lekcjach w głowie mam trance Cierpią na tym moje ocenki, ale co tam
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress
U mnie to była ciekawa sytuacja bo od małego słuchałem trechno ponieważ mam starszą Siostrę i musiałem słuchać to co ona ;D wiadomo jak się ma starsze rodzeństwo .Mając 14/5 lat obejrzałem SunRise Ekwador 2003 tam było sporo Trancowych kawałków polubiłem te klimaty.Następnie Słuchałem trochę Drum n Bass w 2007r obejrzałem teledysk Jeckyll &Hyde i spodobał mi się taniec Jumpstyle i kolejna zmiana na Hardstyle i Jumpstyle , poskakało się pół roku i zaczełem słuchać to co leciało w Energy2000 i radioparty .A Trance słucham tak dokładnie od końca wakacji 2008r. Oto moja Historia
Byłem wielkim fanem SCOOTERA ale zaczeli teraz grać wszystko na jedno kopyto i przestało mi się to podobać. Stare piosęki były zajefajne a te nowe jakoś przedobrzone. Choć zawsze zostanie mi jakaś pamięć o Scooterowcach.
następnie przeżuciłem się na Above & Beyond,
Lubię też czasem wrócić do sterszej muzyki np; Enigma, Sandra, Depeche Mode, Sara Brightman, Enya, itp
teraz przede wszystkim słucham Armina. Armin nadaje memu życiu natchnienia
Ja kiedys sluchalem muzyki z radia az do czasu gdy spodobal mi sie rock, potem przeszedlem na drum and bass lecz nie na dlugo bo siostra slucha trance i wkrecil mi sie, a ze hardstyle jest jego podgatunkiem to tez zaczalem sluchac i juz tak jest do dzis
Ja od dziecka lubiłem techno.Na urodziny zawsze dostawałem kasety z różnego typu składankami.Pamiętam do dzisiaj utwór "King of my castle".Potem z biegiem czasów błądziłem w muzyce.Począwszy od "Nu-metalu" słuchałem wszystkiego po kolei.Czasem nawet o dziwo zdarzały się kawałki "Punkowe".No ale tak jak wcześniej wspomniałem to było kiedyś.;)