POLISH FANS FORUM, ARMIN VAN BUUREN, A STATE OF TRANCE, ASOT Strona Główna
  "Music is essential for my life" - Armin van Buuren      ArminVanBuuren.org      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Czego sluchaliscie wczesniej ???
Autor Wiadomość
komcio 

Wystawił/a 2 pozytyw(ów)

Status: Offline

Wizyt: 223
Łączny czas wizyt:
Godzin: 71,3
Wysłany: 2009-04-27, 23:07   

Wszystkiego po trochu! Ale mogę powiedzieć że najdłużej słuchałem ciężkich brzmień! Najbardziej moim uznaniem cieszył się niemiecki zespół Rammstein! Byłem wręcz crazy fanem tej kapeli <rock> <rock> do tego mogę dołożyć jeszcze Metallica i Iron Maiden <rock> <rock> Z rapu to WWO, Hemp Gru, Peja, WNB, Fenomen. Były też oczywiście Manieczki i tego typu klimaty. Disco Polo też było (Boys, Toples) ale na szczęście wyleczyłem się z tego gatunku szybciej niż się zatrułem :lol: Lubię do dzisiaj posłuchać sobie muzyki filmowej, moim najbardziej ulubionym kompozytorem jest Hans Zimmer. No i oczywiście klasyka (lata 70,80) czyli Modern Talking, Bad Boys Blue, Haddaway, Gloria Gaynor
Trance nie tylko cieszy i porywa do tańca, ale także wzrusza do łez, pobudza do marzeń. Ta muzyka pozwala zatrzymać czas. Przenosi nas w ten drugi świat - bez trosk i problemów, gdzie nasze emocje biorą górę i tak na prawdę liczy się tylko ta chwila!!
Wystaw pozytywa autorowi tego posta

maximus 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 72
Wystawił/a: 49

Wizyt: 3080
Łączny czas wizyt:
Godzin: 709
Wysłany: 2009-04-28, 09:19   

kuba90 napisał/a:
hehe O taak ja także słuchałem
Ale był okres kiedy byłem Skate'em <lol3> i słuchałem Paktofoniki i Peji :) .Zresztą czasem sobie słucham:)

No to tak samo jak ja też będąc małym łepkiem :lol: nosiło się oczywiście szerokie spodnie z krokiem aż po kolana :lol: a wychowałem się na takich składach hip-hopowych jak:
K.A.S.T.A. Skład, Paktofonika, GURAAL, no i jeszcze najstarszy Kaliber 44 tak wyglądała moja młodość hehehehehe :)

http://soundcloud.com/maximus

tomee 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 7
Wystawił/a: 2

Wizyt: 99
Łączny czas wizyt:
Godzin: 64,3
Wysłany: 2009-04-29, 07:49   

U mnie droga była kręta i daleka

Zaczynałem od Michaela Jacksona - byłem nawet na koncercie w Warszawie.
Potem jakoś tak wpadła mi w ręce kaseta z Prodigy i stwierdziłem że to jest to.
Potem pojawił się Scooter - ach to były te mocne uderzenia :mrgreen: .
Potem Składanka z Parady Miłości - do dzisiaj mam Love Parade 2000.
Następnie znajomi pokazali mi co to są "Manieczki" :oops: i tak poznałem wykonawców: Bartez, DJ Sami, DJ Quicksilver, DJ Kostek, DJ Kris, Yomanda, DJ Vario, itd... (było ich wielu i wielu do dziś czasami przesłuchuję)
Tak rozpoczęły się wyjazdy za ekipą :D - pamiętam jeszcze dobre występy w dysktece Blue w Gromadnie, w Arenie w Kokocku i w Terminalu w Sępólnie Krajeńskim.
W ten sposób postanowiłem spróbować swoich sił za konsoletą <dj> i wszystko byłoby dobrze gdyby nie pewna prywatna impreza gdzie kolega zaproponował mi posłuchanie A State Of Trance 291.
Od tamtego momentu pokochałem muzykę trance 8) .
Od wtedy przedewszystkim Armin Van Buuren 8) .

Kiara 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 10
Wystawił/a: 7

Status: Online

Wizyt: 725
Łączny czas wizyt:
Godzin: 847,4
Wysłany: 2009-05-01, 18:28   

Dawniej słuchałam Linkin Park...Uwielbiałam ten zespół no ale później pojawił się Armin i inni :) Tak zainteresowałam się muzyką trance że zupełnie zapomniałam o LP i tak pozostało do dziś...liczy się dla mnie tylko trance :D

Ania11 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 10
Wystawił/a: 21

Wizyt: 1498
Łączny czas wizyt:
Godzin: 270,9
Wysłany: 2009-05-10, 22:38   

ogólnie popu :P coś jak Basshunter jako dance, morandi, doda czy Ich troje :/ :/ :/ ESKA inaczej...

agata9990 

Wystawił/a 2 pozytyw(ów)

Wizyt: 105
Łączny czas wizyt:
Godzin: 15,8
Wysłany: 2009-05-11, 00:02   

wczesniej sluchalam hiphopu zagranicznego i troche polskiego,nawet tak się ubierałam,byłam penerą heh a teraz uu...Only trance ale czasami dobry hiphop równierz

Jamie1993 

Wizyt: 5
Łączny czas wizyt:
Godzin: 1,5
Wysłany: 2009-05-12, 17:17   

Ja kiedyś słuchałam wszystkiego ;) Od podstawówy moim ulubionym zespołem był T.Love. Z latami zaczęłam wsłuchiwać się w bardziej zagraniczną muzykę, a polską odstawiłam na bok. Pierwszymi takimi zespołami były dla przykładu A-HA, Coldplay czy U2. A jeszcze potem zaczęłam już bardziej przysłuchiwać się muzyce trance jak i vocal-trance. ;) Od dobrych trzech lat nie mogę żyć bez takiej muzyki, jakim jest trance :o :)
and then you flew away

Dagaa 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 1
Wystawił/a: 16

Wizyt: 1270
Łączny czas wizyt:
Godzin: 497
Wysłany: 2009-05-13, 20:25   

wszystkiego po trochu raczej. Głównie soundtracki z filmów co zostało mi też do dzisiaj ;D

hunt3r 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 11
Wystawił/a: 7

Wizyt: 381
Łączny czas wizyt:
Godzin: 47,1
Wysłany: 2009-05-15, 18:18   

ja słuchałam wszystkiego po trochu ;) techno sety z energy 2000 słucham do dziś nawet ;) potem w ucho wpadły mi rytmy reggae itp w ogóle trawka i te klimaty :D oczywiście nie mogło zabraknąć rocka ;P uwielbiam The Offspring, Linkin Park ;D z polskich kapel to HappySad, T.love, Dżem który poprostu kocham ;) ogólnie to nie miałem i nie mam gatunku muzyki który non stop słucham... wszystko zależy od mojego nastroju i tego jak się czuje ;)

AvB Fan 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 9
Wystawił/a: 43

Wizyt: 1985
Łączny czas wizyt:
Godzin: 270,5
Wysłany: 2009-05-25, 16:18   

Ja również nie miałem z góry ustalonego gatunku muzyki ! Słuchałem wszystkiego czego się dało po trochę ! Był Rock, Dance, Hip-Hop, Techno, i teraz od ponad roku TRANCE ! xD Na razie nie zamierzam zmieniać upodobań xD
3. RAMsterdam (JvD Remix)

Ostatnio zmieniony przez AvB Fan 2009-06-23, 22:27, w całości zmieniany 1 raz  

Luxy 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 49
Wystawił/a: 76

Wizyt: 924
Łączny czas wizyt:
Godzin: 305,6
Wysłany: 2009-06-01, 16:53   

Ja zanim słuchałam trance' u to słuchałam radia i w ogóle muzyka nie miała jakiegoś większego znaczenia w moim życiu. Teraz to się zmieniło :) Czasami na lekcjach w głowie mam trance :D Cierpią na tym moje ocenki, ale co tam :)
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress

RoniS 

Wystawił/a 1 pozytyw(ów)

Wizyt: 161
Łączny czas wizyt:
Godzin: 70
Wysłany: 2009-06-23, 17:57   

U mnie to była ciekawa sytuacja bo od małego słuchałem trechno ponieważ mam starszą Siostrę i musiałem słuchać to co ona ;D wiadomo jak się ma starsze rodzeństwo .Mając 14/5 lat obejrzałem SunRise Ekwador 2003 tam było sporo Trancowych kawałków polubiłem te klimaty.Następnie Słuchałem trochę Drum n Bass w 2007r obejrzałem teledysk Jeckyll &Hyde i spodobał mi się taniec Jumpstyle i kolejna zmiana na Hardstyle i Jumpstyle , poskakało się pół roku i zaczełem słuchać to co leciało w Energy2000 i radioparty .A Trance słucham tak dokładnie od końca wakacji 2008r. Oto moja Historia :P

arminkamil 

Otrzymał/a 1 pozytyw(ów)

Wizyt: 578
Łączny czas wizyt:
Godzin: 61
Wysłany: 2009-06-26, 12:08   

Byłem wielkim fanem SCOOTERA ale zaczeli teraz grać wszystko na jedno kopyto i przestało mi się to podobać. Stare piosęki były zajefajne a te nowe jakoś przedobrzone. Choć zawsze zostanie mi jakaś pamięć o Scooterowcach.

następnie przeżuciłem się na Above & Beyond,

Lubię też czasem wrócić do sterszej muzyki np; Enigma, Sandra, Depeche Mode, Sara Brightman, Enya, itp

teraz przede wszystkim słucham Armina. Armin nadaje memu życiu natchnienia <music2>

raaviq 

Wizyt: 15
Łączny czas wizyt:
Godzin: 4,9
Wysłany: 2009-07-13, 13:25   

Ja kiedys sluchalem muzyki z radia az do czasu gdy spodobal mi sie rock, potem przeszedlem na drum and bass lecz nie na dlugo bo siostra slucha trance i wkrecil mi sie, a ze hardstyle jest jego podgatunkiem to tez zaczalem sluchac i juz tak jest do dzis :>

InTranceWeTrust 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 8
Wystawił/a: 2

Wizyt: 678
Łączny czas wizyt:
Godzin: 148
Wysłany: 2009-08-19, 23:48   

Ja od dziecka lubiłem techno.Na urodziny zawsze dostawałem kasety z różnego typu składankami.Pamiętam do dzisiaj utwór "King of my castle".Potem z biegiem czasów błądziłem w muzyce.Począwszy od "Nu-metalu" słuchałem wszystkiego po kolei.Czasem nawet o dziwo zdarzały się kawałki "Punkowe".No ale tak jak wcześniej wspomniałem to było kiedyś.;)

Odpowiedz do tematu