Wysłany: 2009-06-12, 10:55 Filmy i bajki (filmy animowane)
Piszcie tutaj o swoich ulubionych filmach i bajkach, oceniajcie je, jakie muszą być, co muszą mieć w sobie !
Ja zacznę, a więc moja pierwsza dziesiątka filmów przedstawia się tak:
1. Trylogia Władcy Pierścieni
2. Harry Potter (wszystkie części)
3. Ja Irena i Ja
4. Gwiezdne Wojny (wszystkie części)
5. Piraci z Karaibów
6. Ace Ventura Psi Detektyw i Zew Natury
7. Helikopter w ogniu
8. Kod DaVinci
9. Skarb narodów
10. Jestem na tak
Moja pierwsza dziesiątka filmów animowanych:
1. Auta 1,2
2. Kun Fu Panda
3. Piorun
4. Na Fali
5. Epoka Lodowcowa 1,2,3
6. Shrek 1,2,3
7. Speed Racer
8. Kurczak Mały
9. Madagascar 1,2
10. Iniemamocni
No więc moje przedstawiają się tak, a wasze ?
Ostatnio zmieniony przez AvB Fan 2011-08-16, 13:08, w całości zmieniany 4 razy
Władca Pierścieni cała trylogia ubóstwiam to poprostu
Ogólnie to lubie filmy Tima Burtona i Guillermo del Toro. Hiszpańskim kinem grozy tez nie pogardzę np. "REC" lub "Labirynt Fauna".
1. Gladiator świetny film, gorąco wszystkim polecam. Bardzo lubię filmy historyczne, z walkami i dobrą fabułą, a w Gladiatorze jest to wszystko Mistrzostwo
Później Władca Pierścieni, Egzorcysta , Klątwa (lubię horrory) i wiele więcej nie pamiętam Nie cierpię komedii romantycznych!!
Z tych animowanych to Shrek i Epoka Lodowcowa ofc
Kiedyś oglądałem z seriali Prison Break i LOST, ale tak jakoś nagle przestałem
Film : 9 Kompania , Jestem Legenda,Pijany Mistrz ogolnie wszystkie filmy z Jacki'e Chane'm ; P , Doomsday,Resident Evil,Wyspa Cienia ; )
Seriale: Ogladam Dr.House,Heroes,Lost,Dexter
bajki hmm ^_^ Kun Fu Panda ; - )
Film : "Seven Pounds" i "Obsessed"
Serial : Dr.House
Bajka : nie mam ulubionej
_________________ "It's not love for music, it's a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential for my life." - Armin van Buuren
Kiedyś oglądałem z seriali Prison Break i LOST, ale tak jakoś nagle przestałem
Nie wiedzieć czemu, ja też. Może poprostu stały się słabe?
W filmach cenię sobie głównie dobrą fabułę.
Film:
1. Skazani na Shawshank
2. Leon Zawodowiec
3. Gwiezdne Wojny - cała saga
Bajka:
1. Shrek - wszystkie części
2. Epoka Lodowcowa - też wszystkie części
3. Madagaskar - jak wyżej
Wczoraj obejrzałem Efekt Motyla na Polsacie!!! Mistrzostwo!!! Zawalisty thriller psychologiczny, ale nie bójcie się, nie był straszny jakoś bardzo!!! Rewelacyjna fabuła i scenariusz, bardzo dobrze odzwierciedlająca wszystko gra aktorów (połowa z nich to byli dzieci)!!! Rewelacja, gorąco polecam. Jakby ktoś znał tytuły podobnych filmów, to proszę, napiszcie
Wczoraj obejrzałem Efekt Motyla na Polsacie!!! Mistrzostwo!!! Zawalisty thriller psychologiczny, ale nie bójcie się, nie był straszny jakoś bardzo!!! Rewelacyjna fabuła i scenariusz, bardzo dobrze odzwierciedlająca wszystko gra aktorów (połowa z nich to byli dzieci)!!! Rewelacja, gorąco polecam. Jakby ktoś znał tytuły podobnych filmów, to proszę, napiszcie
No więc ja znam kilka: Efekt Motyla 1, 2 i 3, Numer 23, 6 zmysł, Drabina Jakubowa i może Zostań (Stay) ! To kilka filmów jakie znam ! BTW Efekt motyla to świetny film, naprawdę godny uwagi, dwójka troszkę słabsza, ale też jest co pooglądać !
Piszcie tutaj o swoich ulubionych filmach i bajkach, oceniajcie je, jakie muszą być, co muszą mieć w sobie !
Nie no stary wybacz, ale ja już bajek od dawna nie oglądam.
Z filmów to Spiderman (najlepsza część 3) no i podobnie jak Armin Star Wars
Jest jeszcze pare innych filmów np. komedia Nie zadzieraj z Fryzjerem czy Wielki Stach , ale i tak wszystkich nie wymienię. Na uwagę zasługują filmy z Nicolasem Cage np. Ghost Rider, Skarb Narodów czy Zapowiedź.
Kiedyś jako 11/12 latek uwielbiałem Władcę Pierścieni
_________________ My favourite producers/dj's for Dj Mag voting:
1. Airbase
2. ATB
3. Sean Tyas
4. Leon Bolier
5. Nitrous Oxide
Oczywiście luxy nie dojrzała i założyła wczoraj podobny temat A moje ulubione filmy to:
-Mroczny Rycerz
-Tajemnica Brokeback Moutain (trochę kontrowersyjny)
-Taxi
-Krąg wtajemniczonych
-Dom nad jeziorem
Długo mogłabym wymieniać A bajka to hmm...
-Krecik
-Żwirek i muchomorek
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - Who.Is - We.Are
Film : Diabeł ubiera się u Prady , Leon Zawodowiec , Dzień Świra, Job , Chłopaki nie płaczą , Killer 1/2 , Kariera Nikosia Dyzmy , Miś , Poranek Kojota .
Serial : Gotowe na wszystko , Lost , Alternatywy 4
Bajka : Król Lew
Filmy: Gwiezdne Wojny, Matrix I, Powrót Do Przyszłości, Seksmisja, Forrest Gump, Indiana Jones, Jak Rozpętałem II Wojnę Światową, Kiler
Serial: 24 godziny, Prison Break I i II
Film animowany (bo bajkami absolutnie nie można tego nazwać): Gdzie Jest Nemo, Shrek I i II
Dobranocki: Krecik, Muminki, Smerfy Stare czasy