Widzę, że w nowym NFS'ie nie tylko Above & Beyond są, ale także jest nowy kawałek Deadmau5'a i Gartnera - Channel 42, Madeon - The City, Skrillex - Breakn' A Sweat (Original Mix) oraz remix Zedd'a, Calvin Harris & Example - We'll Be Coming Back (Killsonik Remix), jest także Dizzee Rascal ze swoim Bonkers , Ci którzy ogarniają dubstep powinni kojarzyć Flux Pavilion, Nero, Forreign Beggars feat. Noisia czy Bassnectar, a dla fanów electro wspomniani już Deadmau5 z Gartnerem i Popeska. Nawet The Chemical Brothers ze swoim niezniszczalnym Galvanize jest . Ehhh gdybym miał lepszą grafę to bym NFS'a dla tego soundtracku odpalił
W nowej Forzie Horizon też można sporo perełek klubowych wyhaczyć: Levels w remixie Skrillexa, i jego remix też do Cinema Bennasiego, Chase & Status - Blind Faith, Madeon - Icarus, Modestep - Show Me A Sign, Mord Fustang - Lick The Rainbow, Nero - Me & You, Porter Robinson - Language, Rusko - Everyday (Netsky VIP Remix)!, Rusko - Somebody To Love (Skream Remix) czy Wolfgang Gartner - Illmerica. To Tylko część kawałków, które są bardziej znane, ale są też kawałki Feed Me, Dj Fresh, Mr Magnetik czy Chromeo -Hot Mess w remixie Duck Sauce.
Co raz więcej gier ma ciekawe soundtracki (w Fifie też jest takich kawałków sporo), przez co nie trzeba włączać swojej muzyki do grania (pamiętam, że w GTA3, Vice City czy San Andreas można było wstawić własną muzykę, którą się lubi włączając specjalne radio w samochodzie ) teraz grając w niektóre gry nie musimy tego robić
Krótko ........ Halo 4 non stop od 9 rano ( czyli kiedy kurier przywiózł ) non stop w multi Ta gra to jest wszystko to czego zawsze chciałem od online na konsoli hit roku bezapelacyjnie BF 3 poszedł w odstawkę i już nie wróci
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
A ja mam zamiar zakupić w przyszłym tygodniu Dawnguard'a. We wtorek znów zainstalowałem Skyrima i chyba zmienię zdanie co do tytułu roku 2011. Nie mogę się oderwać od tej gry ! No coś niesamowitego. Jeśli ktoś jeszcze nie grał, POLECAM !
Timo, to prawda soundtrack w NFS'ie jest bardzo dobry Słyszałem nawet coś podchodzącego pod trance choć tytułu nie pamiętam. Generalnie soundtracki w NFS'ach zawsze mi się podobały. Teraz na topie są różne electra dubstepy i dnb więc można się było spodziewać sporo tych rzeczy i szczerze mówiąc pasują do tego typu gier Zdziwiłem się wielce jak zobaczyłem kawałki od Nero albo Flux Paviliona. Madeon, Netsky też na plus, nie mówiąc o wyjadaczach jak Gartner czy Deadmau5. Po prostu sama śmietanka gatunku. Zdecydowanie zasługują tu na pochwałę.
_________________ Rytmiczny beat i metrum 4/4 to tylko wierzchołek góry lodowej. Najważniejszego w tej muzyce nie słyszysz.
_________________ "Dla mnie albumy to strata czasu, można je rozpatrywać jako swoiste wyzwanie, które stoi przed artystami i tylko w ten sposób. Lepiej skoncentrować się na kilku singlach w danym roku niż wydawać krążek wypchany w większym stopniu zapchajdziurami, bo nie ukrywajmy tak ostatnie trance'owe longplaye wyglądają." - Indecent Noise
No nawet niezłe, ale pewnie znowu spitolą optymalizację i mimo tego, że mój komputer jakiś słaby nie jest to i tak nie pogram. GTA IV niezależnie od ustawień lubi zamulić..
_________________ Słuchajmy muzyki, a nie gatunków.
Póki co Rockstar jeszcze nie potwierdził GTA V na PC, 17 września premiera na Xbox 360 i PS 3 (kwestia czasu kiedy ogłoszą wersję PC). Wojtek mam nadzieję, że producenci wyciągnęli wnioski i nie zaserwują nam lagów z IV. W końcu kilka lat pracowali nad tą grą...
_________________ "Dla mnie albumy to strata czasu, można je rozpatrywać jako swoiste wyzwanie, które stoi przed artystami i tylko w ten sposób. Lepiej skoncentrować się na kilku singlach w danym roku niż wydawać krążek wypchany w większym stopniu zapchajdziurami, bo nie ukrywajmy tak ostatnie trance'owe longplaye wyglądają." - Indecent Noise
Nie wiem jak ta gra będzie chodzić na tych przestarzałych konsolach
To tak jak by próbować odpalić GTA 5 na kompie z 2005 roku. Chyba że zrobią super uber optymalizację. Oczywiście na kompie z 2010 roku pewnie będzie wyciskała ledwo 30 klatek. To jakaś zmowa chyba żeby zachęcać ludzi do kupowania konsol.
_________________ Rytmiczny beat i metrum 4/4 to tylko wierzchołek góry lodowej. Najważniejszego w tej muzyce nie słyszysz.
17 września już blisko, może się kupi, jak z kasą będzie git . Nie zapowiedzieli jeszcze na PC, ale coś mi sie wydaję, że na komputery wyjdzie w tym samym czasie (lub podobnym) co na PS4 i XBO. Coś takie przeczucia mam
Nie wiem jak ta gra będzie chodzić na tych przestarzałych konsolach
To tak jak by próbować odpalić GTA 5 na kompie z 2005 roku. Chyba że zrobią super uber optymalizację. Oczywiście na kompie z 2010 roku pewnie będzie wyciskała ledwo 30 klatek. To jakaś zmowa chyba żeby zachęcać ludzi do kupowania konsol.
Odpal w Media Markt sobie The Last Of Us na tej ''przestarzałej'' maszynie a następnie znajdź grę na kompa osiągającą podobny poziom graficzny i odpal na pc z 2005 roku dam ci nawet fory z 2009 roku
a poza tym masz już pytanie na swoją odpowiedź gameplay z wczoraj w całości pochodzi z konsoli PS3 więc jak widać da się nie zmieniając nic w architekturze skrzyneczki czarnej od 2006 roku
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
GTA V wyciśnie ostatnie soki z konsol obecnej generacji, tak samo jak w przypadku san andreas, które weszło na rynek u schyłku panowania PlayStation 2 i Xbox.
No ale nie ukrywajmy że od jakiegoś czasu gry na konsolach 7 generacji chodziły zauważalnie gorzej niż na obecnych PC'tach + gry nie pokazywały na konsolach pełnych możliwości i detali graficznych - i to samo będzie w przypadku GTA, bo architektury i możliwości układów nie przeskoczą.
Nadal jestem zdziwiony że GTA V będzie chodzić na starych konsolach Z drugiej strony to ukłon Rock stara w stronę graczy.