Jak to już w zwyczaju bywa, że organizujemy spotkania forumowe więc i teraz nadchodzi czas na meeting! Niestety z eventami jest różnie dlatego tak jak w zeszłym roku robimy coś niezwiązanego z żadną imprezą.
Propozycja jest taka:
Poznańska Malta 25.08.2012r
Razem z Sandrą i resztą ekipy bydgoskiej wpadliśmy na taki pomysł. Uważamy że do Poznania nie będzie problemu z dojazdem dla większości, no a termin chyba też będzie pasować
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, propozycje i chce się zaangażować w organizację to zachęcamy
Proszę w komentarzach pisać kto jest chętny!!!
Mam nadzieję że lista będzie dwucyfrowa i że miło wszyscy spędzimy czas lepiej się poznawając oraz odświeżając stare znajomości.
Jestem chętny aczkolwiek, może być kilka czynników, które mi to uniemożliwią, ale bardzo bym chciał przyjechać(nie chce składać 100 procentowych obietnic).
Uwaga!
Janette & Sandy, spółka Z.O.O, zapewniamy usługi:
- dobra zabawa w doborowym towarzystwie
- moc wrażeń, również po % (nie przyjmujemy reklamacji przy skutkach ubocznych)
- gwarantujemy kupę śmiechu, przy czym radzimy uważać na trawniki by w nic przypadkiem nie wdepnąć
PS. A na serio, chętnych zapraszamy
_________________ Trance music is a part of my soul...
Uwaga!
Janette & Sandy, spółka Z.O.O, zapewniamy usługi:
- dobra zabawa w doborowym towarzystwie
- moc wrażeń, również po % (nie przyjmujemy reklamacji przy skutkach ubocznych)
- gwarantujemy kupę śmiechu, przy czym radzimy uważać na trawniki by w nic przypadkiem nie wdepnąć