POLISH FANS FORUM, ARMIN VAN BUUREN, A STATE OF TRANCE, ASOT Strona Główna
  "Music is essential for my life" - Armin van Buuren      ArminVanBuuren.org      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Sport
Autor Wiadomość
Almonaster 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 33
Wystawił/a: 52

Status: Offline

Wizyt: 2238
Łączny czas wizyt:
Godzin: 242,1
Wysłany: 2009-07-20, 14:26   Sport

Wydaje mi się, że nie było takiego tematu, jeśli tak, to przepraszam :oops:
A więc. Jakie sporty lubicie? Coś uprawiacie, trenujecie w klubach? Macie jakieś sukcesy sportowe? A może wolicie siedzieć przed telewizorem i oglądać męczarnie innych :mrgreen: ? Pogadajmy o tym ;)
Ja osobiście lubię pograć ze znajomymi w piłkę nożną, siatkówkę, rzadziej w ping-ponga, a samemu w kosza :) Kiedyś pływałem jeszcze.
Jeśli chodzi o oglądanie - coraz rzadziej oglądam piłkę nożną - reprezentacja nie gra ciekawego futbolu, Liga Mistrzów jest o takich porach, że nie mogę oglądać zawsze (ale finały co roku oglądam :] ) i ogólnie w ciągu 90min dzieje się raptem kilka ciekawych sytuacji zazwyczaj. Kiedyś oglądałem też skoki narciarskie, ale na dłuższe ich oglądanie trzeba poświęcić sporo cennego czasu, więc zrezygnowałem 2-3sezony temu.
Co innego z siatkówką :shock: Przed telewizorem najczęściej oglądam właśnie poczynania naszych siatkarzy lub innych kadr. Ciągle się coś dzieje, sytuacja zmienia się w każdej chwili :) Ostatnio polubiłem też oglądanie boksu :D
A jak to jest z Wami ;) ?

1. Jason van Wyk - September Rain
2. Orjan Nilsen - Lovers Lane
3. Craving - Never Alone
Wystaw pozytywa autorowi tego posta

AvB Fan 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 9
Wystawił/a: 43

Wizyt: 1985
Łączny czas wizyt:
Godzin: 270,5
Wysłany: 2009-07-20, 14:52   

Dobry temat Almonaster ;)
No więc u mnie jest tak:
Kocham BILARDA i interesuję się większością jego odmian, a szczególnie, jeszcze nie tak bardzo w Polsce znanym, Snooker'em ! Staram się być na bieżąco z newsami ze świata Snooker'owego ;) Sam grywam często w bilarda u kolegi ze znajomymi, ale czasem chodzę też do klubu ;) Jest to moja pasja i każde zawody Snooker'owe staram się, jeżeli mam sposobność, oglądać w telewizji na Eurosport ! ;) (Często można zauważyć u mnie opis na GG - SNOOKER W TV - EUROSPORT) ! Z innych odmian bilarda lubię 9 bil, 8 bil (w którego gram ze znajomymi i w klubie) i Straight Pool :D Na komputerze mam wiele symulatorów Snooker'owych i Pool'owych ;)
Po za Bilardem interesuję się piłką nożną a moje ulubiony piłkarskie kluby to West Ham United i FC Barcelona ! ;) Choć mecze oglądam bardzo rzadko, to zawsze staram się mieć czas na Ligę Mistrzów ;)
Kibicuję także Polskim drużynom siatkarskim ! Ostatnio oglądam sporo meczów w telewizji ;)
Lubię także sporty samochodowe np. WTCC, F1, WRC czy KJS ;) Chodzę na rajdy z bratem i wujkiem, oglądamy rajdówki całymi dniami ;)
Mniej znaną dyscypliną sportową, którą oglądam w telewizji praktycznie co tydzień jest Wrestling ! Zacząłem się nim interesować jakieś 3 lata temu, gdy grałem w grę konsolową pt. "Wrestlemania" ! ; Od tamtego czasu staram się być na bieżąco w tym sporcie ;) Oglądam też czasem MMA, Kickboxing, TNA i kilka innych typów walk ;)
Od czasu do czasu lubię także obejrzeć mecz koszykówki ;) Nie znam się zbytnio na niej, ale fajnie jest popatrzeć jak ponad dwu metrowi faceci robią wsady do kosza ;P
Oglądam też sporadycznie Arm Wrestling czyli siłowanie się na rękę i kibicuję polskiemu zawodnikowi (jednemu z najlepszych na świecie) ;)

Ogólnie podsumowując, jestem fanem bilarda i Snooker'a, różnych rodzajów walk, piłki nożnej, siatkówki, koszykówki i rajdów ;)
3. RAMsterdam (JvD Remix)

Ostatnio zmieniony przez AvB Fan 2009-07-20, 19:16, w całości zmieniany 2 razy  

Dagaa 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 1
Wystawił/a: 16

Wizyt: 1270
Łączny czas wizyt:
Godzin: 497
Wysłany: 2009-07-20, 16:26   

Zawodowo nie uprawiam żadnego sportu, ale w siatkówkę lubie sobie pograć z przyjaciółmi. W temacie siatkówki to oczywiście też oglądami i kibicuje naszym panom :P . Nie tylko są dobrymi graczami, są też świetnymi i zabawnymi ludźmi (jak ktoś ogladał "Kadziu Projekt" albo "Igłą szyte" to wie o co chodzi :lol: ). Mecze piłki nożnej też oglądam, a to za sprawą mojego brata. W Ekstraklasie nie gustuje, za to liga angielska jak najbardziej. I zapomniałabym o Formule 1. Oczywiście kibicuje naszemu jedynakowi w tym sporcie, któremu to ostatnio nie idzie zbyt dobrze (może jednak nie jemu tylko jego team'owi bo nie potrafią mu dobrze samochodu przygotować ?). Oprócz Kubicy moim ulubionym kierowcą jest Felipe Massa.

[ Dodano: 2009-07-20, 16:28 ]
AvB Fan kiedyś też zdarzyło mi się ogladać Snooker'a no nie powiem ciekawy sport. Ale na dłuższą metę nie dała bym rady oglądać :D .

kuba90 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 84
Wystawił/a: 74

Wizyt: 2057
Łączny czas wizyt:
Godzin: 900
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-07-20, 17:50   

Ja osobiście uwielbiam piłke nożna gram troche amatorsko ale bez sukcesów:).Jeżdże oczywiście na mecze troche podopingowac WZL (Zagłębie Lubin) :D .A tak pozatym to lubie także sporty motorowe głównie speedway kibicując przy okazji Leszczyńskim Bykom (UNIA LESZNO).Ostatnio lubie zasypiac po obiedzie w niedzilne popołudnia przy F1 :lol:

"To be a good dj,you must as first good human"

direct 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 5
Wystawił/a: 35

Wizyt: 1528
Łączny czas wizyt:
Godzin: 177,4
Wysłany: 2009-07-20, 18:43   

Dobry temat :D
A więc tak kocham każdy sport. [dosłownie]
Jestem pełna podziwu dla ludzi, którzy się poświęcają sportom,
ale wg mnie [sama tak zrobiłam] nie można poświęcić zdrowia dla sportu.
Siatkówka - sport rodzinny, kibicuję, kocham chodzić na mecze. :D
Gram w nią rekreacyjnie w drużynach szkolnych,
kiedyś trenowałam, ale niestety zdrowie mi nie pozwoliło dalej to robić.
Gdy już byłam 'zdrowa' [nie do końca] zaczęłam biegać,
miałam sporo osiągnięć, ale niestety przyszła anemia, a teraz kontuzja stopy.
Minęło pół roku, jakoś się trzymam, było trudno.
Zrezygnowałam, na razie nie chcę trenować, uprawiam sport rekreacyjnie.
Sport świetna sprawa, wiele można się nauczyć i poznać ciekawych ludzi. :)
w wyniku tego, że mam dwóch starszych braci od małego grałam z nimi w piłkę nożną. :P
Do tej pory lubię z chłopakami iść pograć, znam pełno nazwisk, dziewczyny raczej się dziwią, na co mi to. :P
Koszykówką zaczęłam się interesować niedawno. :P poszłam do szkoły, gdzie koszykówka u dziewcząt jest na pierwszym miejscu. :)

Oo :D Avb Fan kocham oglądać godzinami Snooker na Eurosport. :D

Dagaa a słyszałaś jak Kurek "grał na gitarze i śpiewał"? :D

Luxy 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 49
Wystawił/a: 76

Wizyt: 924
Łączny czas wizyt:
Godzin: 305,6
Wysłany: 2009-07-20, 19:10   

Dobry temat :) Kocham siatkówkę, oglądam mecze naszych panów, pań to już tak trochę mniej, lubię czasem sobie pograć. Piłka ręczna też jest dla mnie ciekawym sportem. Z takich sportów w tv to chętnie obejrzę też piłkę nożną i Formułę 1. Lubię czasem pobiegać i pojeździć na rowerze. Mam w domu worek bokserski i często trenuję, czasem dla przyjemności, czasem dla wyżycia się :) Aaa i bym zapomniała zimą chętnie obejrzę też skoki narciarskie z całą rodziną :D
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress

CzerwonoCzarny1899 

Wystawił/a 2 pozytyw(ów)

Wizyt: 47
Łączny czas wizyt:
Godzin: 14,6
Wysłany: 2009-07-20, 19:54   xD

A więc ja po za sportem nie widze życia xD,Zacząłem od tego co najbardziej kocham czyli piłka nożna.W wieku 13 lat trenowałem w szkółce piłkarskiej rok,potem szkóła padła bo nie było pieniędzy.Wiec szukałem czegos innego i jakos kumpel namówił mnie na gre w tenia stołowego.Trenowałem pół roku i zrezygnowałem, bo stwierdziłem,ze to nie dla mnie.W wieku 15 lat zapisałem sie na boks(4 miesiące) i zrezygnowałem,bo stwierdziłem,ze to nie dla mnie xD.I jako 16 latek powróciłem do piłki nożnej i rok grania potem kontuzja i przerwa i nie wruciłem juz do piłki...I w wieku 17 lat zacząłem trenowac siatkówke i tak zostało do dzis...3 lata grania i teraz bede grał w 3 lidze w nowym klubie :) ...a tak to ze znajomymi w noge co tydzien i powiem,ze bardziej kocham piłke niż siatkówke :D

Ps.Trzeba próbowac w zyciu róznych rzeczy zeby sprawdzic co tak naprawde jest dla nas :)

Nikomu sie pewnie nie chce tego czytac,ale tak napisałem jak to u mnie jest pozdrawiam xD

AvB Fan 

Pozytywów:

Łączny czas wizyt:
Wysłany: 2009-07-20, 20:06   

CzerwonoCzarny1899 napisał/a:
Nikomu sie pewnie nie chce tego czytac,ale tak napisałem jak to u mnie jest pozdrawiam xD

A czemu, przeczytałem i sądzę, że mogłeś nie rezygnować z piłki nożnej, jeśli kochasz ją bardziej niż siatkówkę ;)

ArminOnly 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 167
Wystawił/a: 179

Wizyt: 2833
Łączny czas wizyt:
Godzin: 809,2
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-07-20, 20:24   

w podstawowce i sredniej gralem w reprezentacji kosza i pilki noznej ..bez zadnych wiekszych sukcesow ...moze najwiekszym bylo granie w cwiercfinale turnieju ktory byl rozgrywany na terenie stadionu slaskiego a w cwiercfinal wlasnie grany byl na tym stadionie hmm to bylo w ...1994 r :mrgreen: przegralismy z zwyciesca turnieju.

kosz to glownie liga w ktorej notorycznie zajmowalismy 3 miesce :D rok w rok

natomiast szkola srednia hmm niebylo zbyt duzo tych turnijow ..nauczyciel byl do bani nieumial zorganizowac tego jak moj z podstawowki.

lubie poogladac pilke nozna w dobrym wydaniu, hokej (Naprzód Janów ! PLH) sporty motorowe, lekka atletyke, sporty zimowe....generalnie jak puszczam tv to tylko po informacje i przedewszytskim sport ogladam czesto sport klub, polsat sport, polsat sport extra, euro sport i eurosport 2

Idole to: Raul Gonzalez, Michael Jordan, Mario Lemieux.

One World Under Trance Domination

Luxy 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 49
Wystawił/a: 76

Wizyt: 924
Łączny czas wizyt:
Godzin: 305,6
Wysłany: 2009-07-20, 20:26   

AvB Fan napisał/a:
CzerwonoCzarny1899 napisał/a:

A czemu, przeczytałem i sądzę, że mogłeś nie rezygnować z piłki nożnej, jeśli kochasz ją bardziej niż siatkówkę ;)

AvB Fan, popieram Cię w 100%. Niektóre osoby, które wiedzą, że lubię boks uważały, że jak to tak, że po co, że dziewczyna, że to głupie itd. Trochę zrobił mi się mętlik w głowie i zaprzestałam ćwiczyć. Zaczęłam grać podobnie jak CzerwonoCzarny1899 w tenisa stołowego. Nawet nieźle mi szło, ale czułam, że to nie jest to. Po kilku miesiącach przy robieniu porządków odkopałam worek i rękawice i coś mnie ruszyło. Zaczęłam znowu trenować. Stwierdziłam - jaka ja głupia byłam, że słuchałam ludzi wokół i zmarnowałam tyle czasu bez walenia w worek. I teraz wiem, że jak się coś kocha to wkońcu się za tym zatęskni i zacznie się znów to robić. Lubię tenis stołowy, no ale nie mogłabym zamienić go na boks (jeżeli tak mogę ująć walenie w worek :) ) Oj, ale się rozpisałam, pewnie nikomu nie będzie się chciało czytać moich wypocin, ale napisałam co mi leżało na sercu :D
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress

AvB Fan 

Pozytywów:

Łączny czas wizyt:
Wysłany: 2009-07-20, 21:07   

luxy_07 napisał/a:
Oj, ale się rozpisałam, pewnie nikomu nie będzie się chciało czytać moich wypocin, ale napisałam co mi leżało na sercu :D

Znowu powiem, że nie macie racji ;P Ja czytam każdy post, w temacie, w którym brałem udział ;) Nie ważne czy długi, czy krótki ;P
Sorry za Offtop'a ;)

kanibakalia 

Pozytywów:
Wystawił/a: 4

Wizyt: 633
Łączny czas wizyt:
Godzin: 91,6
Wysłany: 2009-07-20, 22:39   

Nie uprawiam żadnego sportu (nie licząc maratonu z talerzykiem do pokoju i sprintu po mieście, bo muszę być w kilku miejscach jednocześnie) zazwyczaj z braku czasu lub jak kto woli z lenistwa. Mam tak absorbującą robotę, że jak wracam do domu, to ostatnią rzeczą, o której marzę jest jakikolwiek wysiłek fizyczny (no może jeden na „s” wchodzi w grę :P ).
Jak byłam nastolatką interesowałam się piłką nożną, skokami narciarskimi i rajdami samochodowymi. Teraz czasem jestem zmuszana „interesować się” jakimś sportem.

Usagi 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 86
Wystawił/a: 89

Wizyt: 3067
Łączny czas wizyt:
Godzin: 913,7
Wysłany: 2009-07-20, 22:42   

Czy jazda na hulajnodze może być nazywana sportem? Jak tak, to ja właśnie go uprawiam. Jeszcze lubię biegać naokoło jeziora, czasem jeżdżę na rowerze i to wszystko.

Szyszunia 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 154
Wystawił/a: 80

Wizyt: 720
Łączny czas wizyt:
Godzin: 1036,2
Wysłany: 2009-07-20, 22:49   

Jeśli chodzi o mnie to uwielbiam pływać.
Codziennie ćwiczę fitness, dla relaksu i lepszej kondycji.
No i kocham oglądać mecze (np. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki) a także wyścigi F1 :mrgreen:

Maximus - Trance Rotation <love>

When I close my eyes
I feel you by my side
And I know you're safe wherever you are...
<zakochany>

Suchy15 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 5
Wystawił/a: 31

Wizyt: 2849
Łączny czas wizyt:
Godzin: 147
Wysłany: 2009-07-20, 22:57   

A ja tak Kocham Kocham Kocham Motocykle a szczególnie oglądać MotoGp Superbike itd wszystko co związane ze ścigaczami :mrgreen: :mrgreen: Ja osobiście od 4 lat jeżdżę Skuterem a w tamtym roku kupiłem ścigacza 125cc. Mam zamiar w sierpniu startować w treningach na Torze Poznań wiec narazie bede szkolił swoją jazdę. W tym roku mam zamiar wymienić Motor na Yamahe yzf r125 troche z mniejsza mocą ale za to wygląd coś niesamowitego ( do potrenowania na tor starczy). Więc chce dążyć zeby jeździć na Torze w przyszłosc zawodowo :roll: :roll: :roll: . Po prostu może marzenie się moje spełni na razię wszystko idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej :roll: "Na Motorze czuję się tak jak przy dobrej muzyce Trance"

Odpowiedz do tematu