Status: Offline
Wizyt: 27 Łączny czas wizyt: Godzin: 5,6
Wysłany: 2010-08-16, 01:21 Witam wszystkich
Cześć wszystkim.
Magic z tej strony, pochodzę z miasta na Śląsku - Żory. Mam 22 lata ktore mi własnie stuknęły w lipcu także jestem facet starej daty już, jak ten czas szybko leci... obecnie studiuje filologie angielską specjalizacja tłumaczeniowa w Katowicach.
Jak łatwo się domyślic, uwielbiam rozkoszować się muzą Armina, ale nie tylko. Muzyka trance zaraziła mnie moja rodzinka. Wtedy pierwszy raz miałem okazje przesłuchać kilka naprawde zajebist*** setów Armina a takze byc na jednym z eventów.
Mam kilka swoich ulubionych ASOT, lubie też Sandera, Marka Schulza.
Mam nadzieje, że bedzie nam się miło, wspolnie pisało. Forum wydaje się konkretne.
Pozdrawiam wszystkich zajawkowiczów.
Ostatnio zmieniony przez Magic 2014-06-03, 02:23, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Dla mnie albumy to strata czasu, można je rozpatrywać jako swoiste wyzwanie, które stoi przed artystami i tylko w ten sposób. Lepiej skoncentrować się na kilku singlach w danym roku niż wydawać krążek wypchany w większym stopniu zapchajdziurami, bo nie ukrywajmy tak ostatnie trance'owe longplaye wyglądają." - Indecent Noise
_________________ Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Trance jest jak ocean uczuć, kiedy raz się w nim zanurzysz, uzależni Cię i będzie Ci towarzyszyć już na zawsze...
_________________ "It's not love for music, it's a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential for my life." - Armin van Buuren