Wg. mnie cała masa utworów Andy Blueman'a, począwszy od Everlasting, poprzez Neverland aż do takich remiksów jak: Robert Nickson - Circles (Andy Blueman Remix), WATERSPARK - lego (Andy Blueman remix), czy genialny remix Gaia - Tuvan (Andy Blueman Remix). Na pewno także Aurora Nitrousa była bardzo niedoceniona, dub mix Tyasa do "Time" Webstera oraz do "Irufushi" Super8 & Tab. Na pewno także kilka kawałków utalentowanego Polskiego producenta, czyli Arctic Moon'a.....
o czym ty czlowieku piszesz? te wszystkie kawalki byly tune of the week asot'a i dalej one nie sa decenione?
a ile razy można było je usłyszeć w porównaniu do złamasa ?
Aha czyli jesli kawalka nie ma na yearmix'ie albo top20 (sluchaczy asota) tzn ze kawalk jest nie doceniony?
Irufushi niedoceniany jest, ale w wersji Tyasa. Co do reszty się zgadzam i aż smutno patrzeć, jak takie perełki od 2 znakomitych producentów są omijane na rzecz takich jak Waiting...
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress
Wg. mnie cała masa utworów Andy Blueman'a, począwszy od Everlasting, poprzez Neverland aż do takich remiksów jak: Robert Nickson - Circles (Andy Blueman Remix), WATERSPARK - lego (Andy Blueman remix), czy genialny remix Gaia - Tuvan (Andy Blueman Remix). Na pewno także Aurora Nitrousa była bardzo niedoceniona, dub mix Tyasa do "Time" Webstera oraz do "Irufushi" Super8 & Tab. Na pewno także kilka kawałków utalentowanego Polskiego producenta, czyli Arctic Moon'a.....
o czym ty czlowieku piszesz? te wszystkie kawalki byly tune of the week asot'a i dalej one nie sa decenione?
Aha czyli jesli kawalka nie ma na yearmix'ie albo top20 (sluchaczy asota) tzn ze kawalk jest nie doceniony?
Proponuję kupić sobie gumowy młotek i je$&%ć się porządnie między oczy a dopiero później dyskutować i kłócić się ludźmi.
Widzisz, prawda kole w oczy i sam tego doświadczyłeś wczoraj na czacie więc poluźnij pasa bo Ci żyłka wyskoczy
Wracając do tematu.
Wg mnie niedocenionymi utworami 2009 roku są
Gaia - Tuvan (Andy Blueman Remix)
Proponuję kupić sobie gumowy młotek i je$&%ć się porządnie między oczy a dopiero później dyskutować i kłócić się ludźmi.
Widzisz, prawda kole w oczy i sam tego doświadczyłeś wczoraj na czacie więc poluźnij pasa bo Ci żyłka wyskoczy
Wracając do tematu.
Wg mnie niedocenionymiutworami 2009 roku są
Gaia - Tuvan (Andy Blueman Remix)
a teraz pokaż mi gdzie napisałem coś Yearmix lub Top 20 ?
nie będę z Tobą dyskutował więcej bo do niczego to nie prowadzi
ja nie moge np. moje 1 miejsce Oceania - Always (original mix) w tamtym roku chyba przez nikogo zagrany (sory, przeze mnie ) Philippe El Sisi - You Never Know (Aly & Fila remix) genialny uplift i ostatnio go slyszalam na asocie daaaawno temu hmm Patterson - Thump dziwie sie ze w ogole to sie znalazlo w yearmixie Armina i remix PvD do Sunset Boulevard...
same dobre kawalki są zapomniane, nie wspomne o Monsun nie lubianego przez ludzi na świecie i Aurorze... :<
albo kiepski remix Koszmitów do Home, nie jest to zła produkcja i jeszcze zniszczona remixem Csm Gate :< org wersja jest o niebo lepsza
dobra, żeby nie zasmucić Tuvan w remixie Bluemana jest nawet dobre ale...
EDIT: o zapomniałam o Nothing But You w remixie Super8 & Tab :<
Czy ja wiem, czy You Never Know i Nothing But You były niedoceniane... Definitywnie były. Z Monsunem i Aurorą mogłabym się zgodzić, aczkolwiek z Monsunem nieco mniej.
Za to Oceania - Always to na pewno jeden z najbardziej niedocenianych utworów tego roku.
a teraz pokaż mi gdzie napisałem coś Yearmix lub Top 20 ?
nie będę z Tobą dyskutował więcej bo do niczego to nie prowadzi
czy ja powiedzialem ze napisaes cos o year mix albo top20? poprostu proboje zrozumiec dlaczego nazywasz te tracki 'niedocenionymi' proste.
[ Dodano: 2010-01-03, 14:56 ]
Dave Emanuel - Morning Rain (Original Mix)
Cramp - Out Of Your System (Dub Mix)
Angel Ace - Everything's Gonna Be Fine (Original Mix)
Christian Zechner - Sunlight (Original Mix)
Kaimo K - B3autiful (Osip Remix)
Nery - Road To Glory (Roald Velden Remix)
Northern Assault - Cloud 9 (Original Mix)
Serenade - Lyra (Original Mix)
Sean Truby - The Reality (Original Mix)
TrancEye - Melodramatic (2009 Rework)
Popieram Maximusa w kwestii Andy Bluemana. Dorzuciłbym też:
Smart Apes - Between Us (Aurosonic Remix)
Aurosonic & Morphing Shadows feat. Marcie - Ocean Waves (Expressive Club Mix)
Amuuna - Seventh Level
Signum - Jewelery By Nature (M6 Remix)
Dennis Sheperd - Black Sun (Ronski Speed Remix)
M6 & Willem van Hanegem - Terminal 69
Systembot vs. 33 - Never Be Alone (Nitrous Oxide Dub Mix)
Właściwie cała pierwsza trójka najlepszych wg mnie kawałków z 2009 roku była niedoceniona...
Nitrous Oxide - Aurora (Original Mix)
Riva - Stringer 2009 (Bart Claessen tek Bootleg)
Boom Jinx & Andrew Bayer - To The Six
A tak poza tym:
DJ Eco - American Blues (DJ Eco & Martin Roth Edit)
Breakfast pres. Loomer - Take Me Back (Original Mix/Mike Saint-Jules Remix)
Darren Tate vs. Jono Grant - Let The Light Shine In (Filo & Peri 2009 Remix)
Super8 & Tab - Irufushi (Sean Tyas Original Remix)
Tiddey - Savage Emotions
Stoneface & Terminal - St. Francis Foley (Club Mix)
Robert Nickson - Circles (Andy Blueman Remix)
Ron Hagen & Pascal M - Riddles In The Sand (Original Mix)
Jaco - Unreachable (Original Mix)