Wysłany: 2009-08-21, 00:12 ATB in Concert IV @ Hala Arena, Poznań (28.11.09)
Już 28 listopada 2009, po dwóch latach przerwy, ATB powraca ze swoim projektem „ATB in Concert”. To już IV edycja tego niesamowitego eventu muzycznego w Poznaniu!!! Ostatni raz event ten gościł w Polsce w listopadzie 2007 roku.
Już dzisiaj możemy Wam powiedzieć, że na to długo oczekiwane i wspaniałe show zostanie zaprojektowana zupełnie nowa scena, oprawa świetlna oraz wyjątkowa scenografia. Nowością będzie także występ nie jednego, a trzech (!) wokalistów, którzy użyczają swojego głosu do produkcji ATB. Kolejną nowością jest też większa ilość ludzi z teamu ATB, którzy dbać będą o odpowiednie światło oraz dźwięk w czasie show. Czeka nas zatem kolejny wielki event z udziałem jednego z najpopularniejszych Dj’ów świata! Jesteśmy przekonani, że każdy z Was już wie gdzie spędzi tę szaloną andrzejkową noc 28 listopada.
„ATB in Concert” promować będzie jego najnowszy album „Future Memories”, który światło dzienne ujrzał 1 maja 2009 roku. Sam Andre przyznaje, że musiał naprawdę wiele podróżować podczas tworzenia najnowszego albumu, co dodatkowo inspirowało go do tworzenia nowych kawałków. Tym razem starał się realizować nowe pomysły co przyniosło efekty i jak stwierdza, ten album różni się od poprzednich (bardzo dużo czasu poświęcił stronie instrumentalnej).
Więcej informacji już wkrótce.
Kurczę nie wiem czy iść czy nie iść
się jeszcze zobaczy jak by zagrał tak jak w 2005 roku w Arenie to by było Pięknie a jak zagra tak jak na Sunrise to bedzie kicha ale można by zaryzykować
Ja raczej na 90% nie pojawię sie na tym Evencie, zdecydowanie wybieram dwa inne eventy, 7 listopada Planet of Angels w Łodzi i 14 listopada Transmission w Pradze
_________________ "[...]robię muzykę po prostu żeby robić muzykę, a nie by wygrywać nagrody[...]" - Josh Wink.
Wiek: 36 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 327 Pozytywów: Otrzymał/a: 40 Wystawił/a: 13 Skąd: Ruda Śląska
Status: Offline
Wizyt: 1061 Łączny czas wizyt: Godzin: 131,4
Wysłany: 2009-08-21, 07:12
Rafcio napisał/a:
Po tym, co ATB odwalił na Sunrise zadna siła mnie nie przyciągnie na ten event. Liczę na Planet Of Angels
a niby co takiego odwalil co? dziwne,bo Armin tez nic ciekawego nie prezentuje już od dłuższego czasu ale na "Dniu w parku" oczywiscie bedziesz i gdzie ta sprawiedliwosc jaka siła Cie tam ciągnie co?
ATB był,jest i bedzie jednym z moich ulubionych DJ'ów i jeśli tylko pozwali na to mój budżet(bo dość sporo tych event'ów w listopadzie) pojawię się w Poznaniu
To już nie to samo co kiedyś więc raczej sobie odpuszczę
_________________ Mr Sam feat T4L - Rydem Koba
Moonbeam & Blackfeel Wite - First Night (Elevation Remix)
John O'Callaghan ft. Audrey Gallagher - Take It All Away (Marcus Schossow's Nu Prog Remix)
Wiek: 42 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 583 Pozytywów: Otrzymał/a: 63 Wystawił/a: 49 Skąd: poznan
Wizyt: 1688 Łączny czas wizyt: Godzin: 340,4
Wysłany: 2009-08-21, 11:25
David napisał/a:
Ja mam dylemat czy jechać na ATB do Poznania czy do Łodzi na Above and Beyond i Sied van Riela i oczywiście N2O.
David zawsze możesz jechać na oba eventy Ja mam Andre pod nosem więc raczej zawitam do Areny (zresztą byłem na wszystkich edycjach więc tej też nie mam zamiaru odpuścić) chyba że znowu życie da mi kopa tak jak na DwP...a wtedy popełnię samobójstwo
a niby co takiego odwalil co? dziwne,bo Armin tez nic ciekawego nie prezentuje już od dłuższego czasu ale na "Dniu w parku" oczywiscie bedziesz i gdzie ta sprawiedliwosc jaka siła Cie tam ciągnie co?
Armin jeszcze gra trance i robi w miarę dobre techniczne przejścia. Tymczasem ATB gra coraz więcej słabego house i swoje popowe "drum'n'bassy", a technika u niego leży. Nie ma nawet co ich porównywać
[ Dodano: 2009-08-21, 13:10 ]
Cytat:
Ja mam dylemat czy jechać na ATB do Poznania czy do Łodzi na Above and Beyond i Sied van Riela i oczywiście N2O.
Jak pisałem lepsza wydaje się Łódź, chyba, że lubisz ostatni set ATB z Sunrise.
Armin jeszcze gra trance i robi w miarę dobre techniczne przejścia. Tymczasem ATB gra coraz więcej słabego house i swoje popowe "drum'n'bassy", a technika u niego leży. Nie ma nawet co ich porównywać
A do tego jego komentarz bardzo zniechęcił mnie do niego. Armin by coś takiego w życiu nie powiedział.
Kurde, chcialem bardzo jechac na ten event zwlaszcza iz jest on w moje urodziny, ale chyba sobie odpuszcze na rzecz A Planet of Angels
Ale sprawa jeszcze nie zamknieta...zobacze jak z portfelem
Wiek: 36 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 327 Pozytywów: Otrzymał/a: 40 Wystawił/a: 13 Skąd: Ruda Śląska
Wizyt: 1061 Łączny czas wizyt: Godzin: 131,4
Wysłany: 2009-08-21, 16:21
Rafcio napisał/a:
my chyba o innym ATB piszemy najwidoczniej troche róznia sie nasze gusta muzyczne
wiisixtythreePL napisał/a:
ale chyba sobie odpuszcze na rzecz A Planet of Angels
no a ja jeszcze mam Mayday 10 moj portfel sie obrazi