Wysłany: 2009-08-10, 00:10 Planet Of Angels @ Hala Arena, Łódź (07.11.09)
Tak, to nie żart Imprezę organizują ludzie odpowiedzialni m.in. za Baltic Summer Festival w Szczecinie oraz Łódź Crazy Day. Na dzień dzisiejszy kontrakty zostały podpisane m.in. z takimi DJami jak:
* Above & Beyond
* Sied van Riel
* Aly & Fila
* Giuseppe Ottaviani
* Nitrous Oxide
* DJ Swift
* Inox
+ 1 nazwisko (rozmowy trwają).
Bilety mają być początkowo w okolicach 80 zł. Organizator zapewnił mnie, że odwołanie imprezy (jak to często bywa w przypadku młodych agencji) nie wchodzi w grę. Mam nadzieję, że dotrzyma słowa bo line-up jest genialny
Ojj porządny event się kroi, jeśli wypali to będzie to jedna z ciekawszych imprez w tym roku w Polsce Mnie raczej nie będzie Ale line-up naprawdę pokaźny
PS. Rafcio nie pochwalił się, że to w jego urodziny
No proszę, line-up powalający! A do Łodzi mam rzut beretem Chociaż ciekawe, czy by mnie wpuścili... W sumie lepiej uskładać trochę więcej kasy i jechać na taki porządniejszy event, niż na ADATP, na którym line-up nie jest taki dobry.
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - Who.Is - We.Are
Wiek: 39 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 537 Pozytywów: Otrzymał/a: 78 Wystawił/a: 23 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1816 Łączny czas wizyt: Godzin: 245,4
Wysłany: 2009-08-10, 20:25
Oczywiscie ze sie zjawie, jak tylko uda mi sie ze szkoła pokombinowac, bo by nie było inaczej, jakbym nie miała wtedy zjazdu.... Ale to sie wszystko jeszcze okaże
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.
Powinnam być jak wszystko pójdzie po mojej myśli. Nie mogę przegapić Above & Beyond, tym bardziej jak taki tani wstęp. A zresztą cały line-up genialny, aczkolwiek nie znam ostatniego DJa, ale chętnie usłyszę co zagra.
Oczywiscie ze sie zjawie, jak tylko uda mi sie ze szkoła pokombinowac, bo by nie było inaczej, jakbym nie miała wtedy zjazdu.... Ale to sie wszystko jeszcze okaże
Bardzo prawdopodobne ze wtedy studenci beda miec zajecia bo 1 lostopada jest swieto i wtedy weekendy sa wolne cud sie bedzie musial zdazyc zebym mial akurat 2 weekendy pod rzad woilne tj na poczatku listopada i nastepny weekend. Z drugiej strony jak w sobote same wyklady mnie czekaja to bankowo sie stawiam ...oby tylko jej nie odwolali
_________________ One World Under Trance Domination