to bedzie moj pierwszy zagraniczny event a dotarcie zajmie mi cale 15 minut autem lub 25 z katowic w busie
Paszport polsatu przygotowany?
Miało mnie tam nie być ze względu na K&R, ale ich wywalili a w dodatku wygrałem bilet więc się pojawię. Dla N2O
No i pierwszy raz mój koszt podróży na event wyniesie 5zł
Usagi Angel : ano taka że nagle przypomniało im się że istnieje taki dj jak nitrous oxide. Tylko dlatego że z jakiś tam przyczyn "wieśniaki" mie mogły zagrać,
ano taka że nagle przypomniało im się że istnieje taki dj jak nitrous oxide. Tylko dlatego że z jakiś tam przyczyn "wieśniaki" mie mogły zagrać,
Witam.
Muszę mojego przedmówcę sprostować. N2O został wybrany ze względu na prośby zainteresowanych imprezowiczów. Zgodnie z prośbami postanowiliśmy zrobić niespodziankę wielu osobom obecnością N2o na imprezie. Tym samym podjęta została decyzja u wyczyszczenia line up z K&R.
ano taka że nagle przypomniało im się że istnieje taki dj jak nitrous oxide. Tylko dlatego że z jakiś tam przyczyn "wieśniaki" mie mogły zagrać,
Witam.
Muszę mojego przedmówcę sprostować. N2O został wybrany ze względu na prośby zainteresowanych imprezowiczów. Zgodnie z prośbami postanowiliśmy zrobić niespodziankę wielu osobom obecnością N2o na imprezie. Tym samym podjęta została decyzja u wyczyszczenia line up z K&R.
Decyzja jak najbardziej trafna, prawda?
jeszcze sie pytasz ?
_________________ One World Under Trance Domination
[ Dodano: 2010-01-05, 16:02 ]
Już niedługo się okaże dlaczego Tiddeya zabrakło na urodzinach ftb.pl w Lesznie. Czy był to rzeczywiście spisek (tak twierdzi wiele osób), czy rzeczywiście muzycznie odstępuje od reszty. Pojedziemy, zobaczymy, ocenimy.