haha, Macha³a, z ka¿dym kolejnym postem jestem moim mistrzem.
Gusta, gustami, ale jak Nilsen Ci nie pasuje (nie mowie tylko o tym swietnym dla niego roku, ale o jego starszych kawalkach tez) to moze zacznij sluchac disco polo?
Ma wiecej DOBREGO materialu na autorski event niz Armin z Imagine i Mirage razem wziete.
Chyba, ze znow jestes pijany
Hmm oczywi¶cie nie mog³o siê obej¶æ bez przekonania mnie do zmiany profesji ^^ tak to ju¿ jest jak siê obrazi fanboya trudno prze¿yjê i ten raz
P.S. Nie znasz mnie nie wiesz dok³adnie jaki typ muzyki najbardziej mnie krêci wiêc uszanuj Ja s³ucham swoich podgatunków ty swoich ja nie lubiê orjana ty nie lubisz niektórych utworów które ja uwa¿am za ewenement proste i klarowne
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
Orjan to czysty talent sam w sobie, jak dot±d nie widzia³am go jeszcze live
Zmarnowa³am ju¿ w sumie jedn± szansê, mam na my¶li Ilny 2011/2012, ale liczê na to, ¿e bed± kolejne okazje
Na ka¿dym kroku pokazuje na co go staæ i chyba sam Armin móg³by siê trochê od niego nauczyæ
_________________ "TRANCE TO NIE MUZYKA TO STYL ¯YCIA... INNE ZMYS£OWE SPOJRZENIE NA ¦WIAT..."
Orjan podupad³ w 2012 , tak jak w 2011 jego produkcjê zachwyca³y , tak w 2012 poza Amsterdam ( chocia¿ mi siê osobi¶cie nie podoba³ ten kawa³ek , ale wiêkszo¶æ na forum chyba tak ) to nic nie pokaza³ , na minus u Niego dochodzi jeszcze to ¿e zacz±³ grzebaæ w Trouse'owych dzwiêkach , oby siê ch³opina opamiêta³ w 2013 i wróci³ do brzmieñ a'la The Mule czy Go Fast
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W
Racja. Jeszcze pierwsza po³owa 2012 jako tako.. Amsterdam. Belter, Legions, Lucky Strike, ale potem to ju¿ coraz gorzej. Burana,Phireworx, Filthy Fandango to wgl s³abiutko
No niestety w roku 2012 lekko obni¿y³ poziom zamiast na ilo¶æ móg³by i¶æ na jako¶æ, pierwsza po³owa roku jak najbardziej ok ale druga po³owa to takie przeciêtniaki szczerze mówi±c. Fajnie by by³o jakby zrobi³ jaki¶ Follow Up do Between The Rays
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach