POLISH FANS FORUM, ARMIN VAN BUUREN, A STATE OF TRANCE, ASOT Strona Główna
  "Music is essential for my life" - Armin van Buuren      ArminVanBuuren.org      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Niepełnoletni userzy, poziom na forum.
Autor Wiadomość
soczek 

Otrzymał/a 9 pozytyw(ów)

Status: Offline

Wizyt: 2357
Łączny czas wizyt:
Godzin: 540,1
Wysłany: 2010-09-05, 17:35   

Cytat:
Po co w ogóle coś zmieniać? Trolle (czy jak tam sobie je nazwiecie ;P ) tak czy siak i tak będą. Tak jak mówi Tommy:

Z całym szacunkiem, ale tutaj większość osób trolluje, ale przez swoją nieznajomość tematu i małe doświadczenie z tą muzyką :] Ale nie ma się co dziwić, bo to największe forum o Arminie w Polsce.
Wystaw pozytywa autorowi tego posta

Tommy 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 4
Wystawił/a: 5

Status: Offline

Wizyt: 208
Łączny czas wizyt:
Godzin: 67,4
Wysłany: 2010-09-06, 09:41   

soczek napisał/a:

Z całym szacunkiem, ale tutaj większość osób trolluje, ale przez swoją nieznajomość tematu i małe doświadczenie z tą muzyką :] Ale nie ma się co dziwić, bo to największe forum o Arminie w Polsce.

soczek - może i nie jestem znawcą muzyki (czytaj ekspertem) ale na pewno nie trolluję :]

Szyszunia - widzisz, sama napisałaś z jeden z userów jest za usunięciem rang i licznika postów ... z drugiej strony mówisz o szacunku ...
Każdy z nas (przynajmniej większość) nie pisze ot tak sobie dla zabawy ale po to aby czegokolwiek się dowiedzieć lub po prostu wymienić zdanie/podyskutować o poglądach i muzyce. Są też tacy co nabijają sobie licznik postów bo mają kaprys - bo chcą być wyżej w randze użytkowników forum a że to oficjalne polskie forum no to pokazać się trzeba jaki to ja chojrak jestem i w ogóle ... i jak mam podchodzić z szacunkiem do takiej osoby? Jak taki troll zaśmieca mi temat to mnie szlag trafia boa przez 30 stron czytam później masę postów na żaden temat.
Szacunek można wypracować sobie np. udzielaniem pomocy i pisaniem cennych informacji na dany temat a nie pisaniem, powiedzmy że, do kotleta ...

Macie pretensje do ludzi (i do mnie pewnie też w co nie wątpię) ale nie można tolerować głupoty szerzącej się na, jakby nie patrzeć, największym, i co ważne oficjalnym, forum Armina w Polsce. Pisanie do ściany bądź zakładanie durnych tematów po to aby "podskoczyć w randze" lub po prostu, jak to dzieci neo określają, "jarać się" założonym tematem.

Sam orłem nie jestem ale moje zachowanie (jak już zauważyło parę osób) wynika właśnie z tego o czym wspomniałem wyżej. Chciałbym aby coś się zmieniło ale jak widać mało komu zależy na poważnych zmianach.

Pozdrawiam.

A State Of Trance with Armin Van Buuren :]

Wystaw pozytywa autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu