Wysłany: 2009-07-15, 10:17 In Ocean Of Trance 005 i dalsze
In Ocean Of Trance 005 mixed by Mathias van Ness
Tracklista:
01. Deadmau5 - Jaded (Ambient Intro Mix)
02. Deadmau5 - Not Excatly (Original Mix)
03. Deadmau5 - Faxing Berlin (Original Mix)
04. Jaytech - Pyramid (Dinka Mix)
05. Above & Beyond pres. Oceanlab - Lonely Girl (PROFF Remix)
06. Paul Keeley - Paper Jet (Original Mix)
07. Paul Keeley - Trans Am (Original Mix)
08. Jaytech - Pepe's Garden (Original Mix)
09. Michael Cassette - Winter (Original Mix)
10. Michael Cassette - Shadows Movement (Original Mix)
Tym razem zaprezentowałem progresywny house w tym secie Po trochę elektronicznym początku i pozostałych Deadmau5owych dźwiękach robi się bardziej wesoło i przyjemnie Miłego słuchania Linki na PW oczywście
Pozdrawiam
Dagaa - dzięki
Kuba90 - no tak właśnie nie mam co robić i mixuje
Od teraz moje sety będe umieszczał tylko w tym temacie, mimo tytułu do 005.
A więc
In Ocean Of Trance 006 mixed by Mathias van Ness
Tracklista:
01. Menno De Jong & Leon Bolier - Last Night Tonight (Original Mix)
02. Temple One - String Theory (M6 Remix)
03. Lange vs. Andy Moor - Stadium Four (Original Mix)
04. M6 - Opus Sectrum (Original Mix)
05. A.M.R. - Sand Dunes (Daniel Kandi Club Mix)
06. DJ Eco - Question Mark (Sebastian Brandt Remix)
07. Sean Tyas & Simon Patterson - For The Most Part (Original Mix)
08. Tom Colontonio - Sparkover (Sean Tyas Remix)
09. Mark Andrez - Another Angel (Original Mix)
Nieskromnie powiem, że sam z siebie jestem zadowolony, to chyba najlepsza część z dotychczasowych IOOTów Pierwsze 4 kawałki budują ciekawy klimat, a potem już się zaczyna porządna jazda . Mam nadzieję, że się Wam spodoba takie połączenie
Linki rozsyłam chętnym na PW
Mnie się spodobało to połączenie. Świetny set, akurat jak wstałam to sobie go włączyłam i nieźle mnie pobudził (a może obudził ). Na początku klimatycznie, lekko żeby nie było wstrząsu, ale i tak przy "Opus Sectrum" miałam ciary . Za to przy "Question Mark" w remiksie Brandt'a to już kompletna pobudka i tak do końca. Najlepiej podobał mi się kawałek Marka Andrez'a, oczywiście zaraz po M6.
01. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Original Mix)
02. Andy Duguid feat. Leah - Wasted (Original Mix)
03. DJ Shog - Feel Me (Through The Radio) (Inpetto Vocal Mix)
04. Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Unplugged Remix)
05. Above & Beyond - Can't Sleep (Original Mix)
06. Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Falling Into Pieces (Original Mix)
07. Dash Berlin feat. Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix)
08. ATB - Long Way Home (Original Mix)
09. Roger Shah feat. Adrine Thorpe - Back To You (Original Mix)
10. Armin van Buuren feat. Justine Suissa - Burned With Desire (Rising Star Remix)
11. Delerium - Silence (Tiesto Mix)
12. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix)
13. Above & Beyond feat. Justine Suissa pres. Oceanlab - Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix)
14. Motorcycle - As The Rush Comes (Above & Beyond Dynaglide Remix)
15. Above & Beyond feat. Justine Suissa pres. Oceanlab - Satellite (Above & Beyond Remix)
Tym razem coś specjalnie dla Pań A więc same wokale, wg mnie te w muzyce trance najlepsze. Całość miała trwać 1h 30min, ale się trochę wydłużyło Miałem też trochę problemów z kompem i niektórymi przejściami, ale mam nadzieję, że całość nie wypadła najgorzej
Linki, standardowo, na PW rozsyłam chętnym osobom
Pozdrawiam
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Lip 2009 Posty: 33 Skąd: A skąd byś chciał?
Status: Offline
Wizyt: 1093 Łączny czas wizyt: Godzin: 105,1
Wysłany: 2009-07-25, 11:19
No ja już słucham
Na pewno będzie dobrze, bo w końcu są moje oczekiwane vokale
_________________ ~Nie jestem tabliczką czekolady, nie każdemu muszę smakować.
<3
Neptune Project - Aztec [Future Sound Of Egypt]
Rex Mundi feat. Susana - Nothing At All
Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon - Faces (Ben Gold Remix)
Wokale rzeczywiście jedne z piękniejszych zawarłeś w tym seciku
01. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Original Mix) lubie to straaasznie
04. Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Unplugged Remix) oryginał świetny, ale remix też daje rade ;>
05. Above & Beyond - Can't Sleep (Original Mix) dla mnie klasyk w dodatku piękny.
07. Dash Berlin feat. Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) ten kawałek to mnie wgniata w podłoge całkowicie
08. ATB - Long Way Home (Original Mix)tutaj przypomniało mi się jak po raz pierwszy usłyszałam ten track (to była gdzieś 6 klasa podstawówki ). Do tej pory lubie sobie go posłuchać
Coś pięknego wszystkie kawałki doskonale dobrane masz racje z tym 'coś dla pań'
_________________ "It's not love for music, it's a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential for my life." - Armin van Buuren
04. Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Unplugged Remix) oryginał świetny, ale remix też daje rade ;>
Muszę Cię zmartwić, to co uważasz za oryginał to właśnie remix G&D bo to ta sama wersja, która znana jest z filmików z Tiesto In Concert i przez co zrobiła w naszym kraju taką furorę.
7 Episode całkiem niezły Troche wspomnień wróciło
Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Original Mix) Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Falling Into Pieces (Original Mix) Motorcycle - As The Rush Comes (Above & Beyond Dynaglide Remix)