Witam w moim oficjalnym temacie z moimi setami. Wciąż ćwiczę przejścia, a teraz postanowiłam robić sety "live". Oto jeden z owoców, Summer Edition.
1.Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Fall to Pieces (Original Mix)
2. Andain - Summer Calling (Josh Gabriel Mix)
3. Airvawe vs. Rising Star - Sunspot (Original Mix)
4. Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Who Is Watching (Remy & Roland Klinkenberg Remix)
5. Salt Tank - Eugina (Marcel Woods Remix)
6. Solid Session - Janerio (Armin van Buuen Remix)
7. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren Remix)
8. OceanLab - On The Beach (Andy Duguid Remix)
9. Nalin & Kane with OceanLab - Beachball Sky Falls Down (Myon & Shane 54 Mashup)
10. The Blizzard - Iselilja (Sunn Jellie & The Blizzard Dub Mix)
Następny set zamierzam udoskonalić, jednak na razie oddaje wam ten.
Zapraszam na PW.
[ Dodano: 2009-08-05, 21:09 ]
Dzisiaj ukończyłam kolejny set. Powiem, że jest lepszy pod względem technicznym.
To pierwszy oficjalny epizod Bunny Trancer:
1. tyDi - Closer Than My Breath
2. Kirsty Hawkshaw - Fine Day 2008 (Farenheit Remix)
3. DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Back to you (Original Mix)
4. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado - Sunset Boulevard (Paul van Dyk Remix)
5. Woody Van Eyden & Alex M.O.R.P.H. feat. Michelle Citrin - Turn It On (Sean Tyas Remix)
Zdążyłem jeszcze wczoraj przesłuchać pierwszego seta. A więc. Po pierwsze bardzo fajny klimat seta, świetny dobór kawałków
Ale z przejściami różnie bywało Najlepsze było pierwsze i ostatnie przejście - ostatnie, na Iselilja, świetny pomysł miałaś i naprawdę fajnie to wyszło Tyle że te wcześniejsze miały parę mankamentów Ale o nich napiszę Ci na gg
Ale z racji, że to pierwszy set "live" to nie jest źle
Wkońcu znalazałam czas zeby przesluchac Nie bede się tu rozpisywać , bo żaden ze mnie znawca . Napisze krotko . Set bardzo dobry , dobrze dobrane kawałki . Poczatek najbardziej mi sie podobal Jak coś nowego zrobisz to wyslij mi na pw , chetnie przeslucham .
Oto drugi odcinek mojej "audycji". Jest trochę w spokojniejszych klimatach, coś na jeszcze trwające wakacje. Na koniec umieściłam klasyk, utwór Armina z początków jego kariery z Change Out Your Mind EP.
1. Above & Beyond - Good for Me (Basic Perspective's Sky High Remix)
2. John O'Callaghan feat. Lo-Fi Sugar - Never Fade Away (Andy Duguid Remix)
3. Above & Beyond Pres. Tranquility Base - Buzz (Breakfast Remix)
4. Dido - Sand In My Shoes (A&B's UV Remix)
5. Armin - Everything
Jeżeli ktoś chciałby link to zapraszam na GG lub PW.
[ Dodano: 2009-08-26, 18:22 ]
Zmiksowałam kolejnego seta, znalazło się trochę ciekawych utworów. Zapraszam do słuchania. O link prosić na PW lub GG.
1. Arnej - Tomorrow Never Comes (Intro Mix)
2. Hydroid - The Eternal (Sundriver Remix)
3. Above & Beyond Pres. Tranquility Base - Razorfish (Above & Beyond Bangin' Remix)
4. Masters & Nickson feat. Justine Suissa - Out There (5th Dimension)(Mike Shiver Mix)
5. DT8 Project feat. Roxanne Wilde - Destination (Above & Beyond Remix)
posłuchałam właśnie jej najnowszego seta, i stwierdzam to :
początek idealny na początek, mrocznie, ale kiedy się rozkręcą jest zabawa bardzo mi się podoba dobranie kawałków, przejscia dopracowane, ale były bueudy Oo ale nie narzekam jakoś najbardziej mi wpadło do ucha 2. Hydroid - The Eternal (Sundriver Remix). styl seta bardzo mi przypomina konczące się lato, juz nadchodzącą jesień, aż deszcz mi pada za oknem set bardzo przyjemny, miło wpada w ucho i relaksuje... przynajmniej mnie
Zapraszam na kolejną odsłonę króliczego transu. Pomyślałam, że remiks Leona Boliera do It's a fine day nadaje się najlepiej jako intro, ale oceńcie sami.
Tracklista:
1. Opus III - It's A Fine Day (Leon Bolier Remix)
2. Whirlpool - Under The Sun (Markus Schulz Remix)
3. Arnej feat. Josie - Strangers We've Become (Blake Jarrell Remix)
4. Holden & Thompson - Come To Me (Mat Zo Remix)
5. Josh Gabriel - Entanglement
Oj gdybyś wsadziła w nią z 5 trackow mniej znanych to napewno nie , bo złożenie seta ze znanych utworów mnie nie ciekawi, trzeba pogrzebać głębiej i przyjrzeć się scenie trance a nie robić seta w połowie kopie Asota jakie pojawiają się u pewnego faceta z tego forum ,poszukaj utworów i remixow kogoś takiego jak np. Nolita bo to dobry uplift
Tylko, że tylko trzy kawałki pojawiły się na ASOCIE i do tego tylko raz. Ale po co mam się tłumaczyć - to moja decyzja jak będzie wyglądała technika miksowania i tracklista. Zrób jakiegoś seta to porównam go do twojego ulubionego ASOTA. Nie baw się ludźmi i nie podważaj ich decyzji, świat nie należy do Ciebie, a w internecie nie jesteś taki anonimowy.
Wiem że nie jestem anonimowy , po drugie nie mówiłem o technice miksowania, po trzecie tylko o starych kawałkach w trackliscie , po czwarte nie liczy się zrobienie samego seta tylko zagranie go na żywo
Ale wtedy powiedziałbyś, że moja tracklista jest oklepana.
Na pewno by to zrobił, bo on strasznie lubi narzekać. Rób tak jak chcesz i jak Ci najlepiej. Jesteś człowiekiem myślącym więc co i jak masz to zrobić na pewno wiesz bez niczyjej pomocy. Set jest fajny i oby do następnego
_________________ Trance to nie muzyka to styl życia. Przekazuje więcej emocji i uczuć niż mowa i każda inna metoda porozumiewania się niewerbalnego...Trance to nie tylko dźwięki ... to stan w jakim znajduje się umysł, gdy je czujemy i rozumiemy..
Jakie narzekać , po prostu jak coś jest słabe albo nudne to wałę prosto z mostu a nie cukrze
Tylko, że tutaj wszystko jest dla Ciebie słabe albo nudne.
_________________ Trance to nie muzyka to styl życia. Przekazuje więcej emocji i uczuć niż mowa i każda inna metoda porozumiewania się niewerbalnego...Trance to nie tylko dźwięki ... to stan w jakim znajduje się umysł, gdy je czujemy i rozumiemy..