Jeszcze jedna reklama z mojej strony. Mam zaszczyt być uczestnikiem radiowego eventu TranCentral, który odbędzie się w najbliższy weekend (20-21 marca)
Mój set poleci w sobotę o godz. 14:00. Także inne miksy zapowiadają się obiecująco - resztę timetable możecie sprawdzić TUTAJ, a sam odsłuch jest dostępny m.in. TUTAJ. Zapraszam
Zostałem zaproszony, aby stworzyć mix składający się wyłącznie z mashupów. Tak się składa, że wszystkie "masze" będą ode mnie - trafią się zarówno te bardziej, jak i mniej znane. Audycja premierowo będzie dzisiaj od 20 w czeskim radiu - aby odsłuchać wystarczy kliknąć TUTAJ. Jeśli nie zdążycie macie do wyboru ok. 50 innych stacji radiowych, które będą transmitować show aż do czwartku Ich rozpiska znajduje się na stronie http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/event.php?eid=116166521739919
Zapraszam do słuchania
---
01. Luke Warner & Mat Lock vs. DJ Shah feat. Aruna - Deep Or Psychosis (Vexilium Intro Mashup)
02. Jan Oostdyk vs. ATB - Out Of 9PM (Vexilium Mashup)
03. 7 Skies vs. Ferry Tayle & Static Blue - Caffeic Trapeze (Vexilium Mashup)
04. Mike Koglin & P.O.S. vs. Andy Duguid - Dejavoodoo Autumn (Vexilium Mashup)
05. Mark Eteson feat. Zirenz vs. Filo & Peri feat. Aruna - Ashley's Hymn (Vexilium Mashup)
06. Claessen & Schiemann vs. O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Big Madness (Vexilium Mashup)
07. Aly & Fila vs. Corderoy - Key Of Dreams (Vexilium Mashup)
Kontynuując pomysł zawarty w moim ostatnim guest mixie dla Almonastera postanowiłem nagrać cykl setów ze starszymi kawałkami pt. When Trance Was Addictive. Jak na razie skończyłem część pierwszą, na trzy planowane.
01. Rui da Silva feat. Cassandra - Touch Me
02. Quivver - These Are The Days (Vocal Mix)
03. Karen Overton - Your Loving Arms (Jose Amnesia Club Mix)
04. Yilmaz Altanhan - Eighties (Ozgur Can Remix)
05. Probspot - Foreplay
06. Tilt - The World Doesn't Know
07. Energy 52 - Cafe Del Mar (Three N'One Remix)
08. Chicane - Saltwater
09. York - The Awakening (High Noon At Salinas Remix)
10. Sarah McLachlan - World On Fire (Junkie XL Club Remix)
11. Schiller - Das Glockenspiel (Humate Remix)
12. Fragma - Toca's Miracle (Club Mix)
13. Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Unplugged Mix)
14. Nalin & Kane - Beachball (Original Club Mix)
Taa, trance miał kiedyś taki klimat
Dobry set z dobrymi utworami, technicznie jak zawsze, spodziewałem się tylko jakiegoś bardziej rozbudowanego intro i outro
Nie znałem 4 utworów, warto było je poznać przy takiej okazji
Czekam na następne