Nadszedł czas, żebym w końcu pokazał swoją twórczość Co rok podczas wakacji robię 3 półtoragodzinne sety z letnimi klimatami. Część pierwsza to żywe, melodyjne kawałki, stąd nazwa Sunrise. Druga to wyciszające progi i uspokający trance, dlatego Sunset. A trzecia to typowe klubowe i mocniejsze klimaty grane nocą w klubach - Full Moon (pełnia księżyca).
W tej chwili wrzuciłem Part One - Sunrise. Kolejne części będą mniej więcej co tydzień.
01. Armin van Buuren – Face To Face (Martin Roth Remix)
02. Kuffdam - Burning Up (Mango Remix)
03. PROFF - Glittering Puzzle
04. Simon Patterson - Different Feeling (Original Mix)
05. Kyau & Albert – Hooked On Infinity (Club Mix)
06. Wendy Melvoin & Lisa Coleman - The Heroes Theme (Filo & Peri Bootleg)
07. Roger Shah pres. Savannah vs. Oceanlab - Body Ties (Vexilium Mashup)
08. Boom Jinx & Oliver Smith - Sunrise (Original Mix)
09. Tiddey - Savage Emotions
10. Lange vs. Andy Moor - Stadium Four (Original Mix)
11. Lost Witness vs. Sassot - Sin Mas (Original Mix)
12. Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix)
13. Andy Blueman - Neverland (Energetic Mix)
14. Seventh Heaven - Dolphins (Stoneface & Terminal Remix)
15. Vast Vision feat. Fisher - Everything (Aly & Fila Remix)
Linki oczywiście na PM. W paczce jest także plik CUE - przydatne gdy ktoś używa Foobara. Całość robiona Abletonem Live 7.
Wysyłaj mi natychmiast linka na pw Bardzo ciekawa tracklista
Słaba okładka? Mi się bardzo podoba!
_________________ You can travel the world
But you can't run away
From the person you are in your heart
You can be who you want to be
Make us believe in you
Keep all your light in the dark(...)
Ostatnio zmieniony przez Sejnowski 2009-07-12, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "It's not love for music, it's a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential for my life." - Armin van Buuren
Oj jak Ty się za coś weźmiesz Oczywiście częstuj linkiem czym prędzej Spodziewam się naprawdę samych dobrych rzeczy po tym/tych setach Później dopiszę opinię
EDIT: Cacy, cacy Dobre wałki, super zmixowane (Ableton robi swoje ), przyjemny set Mimo, że to Sunrise, to ja się w paru momentach już trochę rozlewiniłem i odpłynąłem Czekam na następne części
Super set! Jak dla mnie profesjonalne i dokładne przejścia i świetnie dobrana tracklista. Najlepiej dla mnie zabrzmiały te tracki:
Simon Patterson - Different Feeling (Original Mix),
Roger Shah pres. Savannah vs. Oceanlab - Body Ties (Vexilium Mashup),
Lange vs. Andy Moor - Stadium Four (Original Mix),
Lost Witness vs. Sassot - Sin Mas (Original Mix),
Andy Blueman - Neverland (Energetic Mix).
Ten mashup - świetnie dobrane utwory !! Ocena 9/10.
_________________ You can travel the world
But you can't run away
From the person you are in your heart
You can be who you want to be
Make us believe in you
Keep all your light in the dark(...)
bardzo żywe utwory zagościł w tym secie przyjemnie się go słuchało. Czekam z niecierpliwością na Part Two(Sunset)
_________________ "It's not love for music, it's a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential for my life." - Armin van Buuren
No Rafcio tym setem pokazałeś naprawdę na co Ciebie stać i Ableton Set jest naprawdę kosmiczny, wszystko pięknie dopasowane, można by rzec muzyczny ideał
_________________ "[...]robię muzykę po prostu żeby robić muzykę, a nie by wygrywać nagrody[...]" - Josh Wink.
Rafcio konkretny set nam tu wszystkim zapodałeś Trafiłeś w moje gusta, bo bardzo lubię połączenie balearic i melodic trance Kawałki ciekawie dobrane, set spokojny, ale bardzo relaksujący Nie chce wystawiać oceny, bo tu chyba nie o to chodzi. Po prostu bardzo mi się podobało
_________________ My favourite producers/dj's for Dj Mag voting:
1. Airbase
2. ATB
3. Sean Tyas
4. Leon Bolier
5. Nitrous Oxide