Wiek: 37 Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 264 Pozytywów: Otrzymał/a: 11 Wystawił/a: 12 Skąd: Warszawa
Status: Offline
Wizyt: 1991 Łączny czas wizyt: Godzin: 470
Wysłany: 2011-05-03, 16:25
isa666 Masz absolutną rację! Moja mamuśka mi opowiadała jak to mając 4-5 lat co wieczór nie mogłem zasnąć bez muzyki Jarra! Te utwory nie dość że są genialne to mają dla mnie wartość sentymentalną! Dzisiaj producenci już tak się nie starają!
Bardzo cenię tego wielkiego człowieka za to , co potrafi zrobić z dźwiękami . Nawet moja rodzina zawsze chętnie słucha jego utworów . To piękny gest z jego strony ... Często powracam do jego starszych dzieł , muszę przyznać , że są naprawdę niesamowite . Również jestem ciekawa , skąd Jarre bierze pomysły na swoje utwory . I porównać tu dzisiejszy , nie zawsze spełniający oczekiwania słuchaczy , niekiedy tworzony tylko i wyłącznie po to , by wzbogacić się o kolejne ,,patole" , trance , do tych dzieł , które stworzył ten człowiek ...
Coś pięknego! Aż mi zły pociekły po policzkach Dzięki Jean!
_________________ "Trance jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz,
lecz drugiego dojrzeć nie mozesz...
to sztuka cieszenia się i smucenia bez powodu...
to narkotyk... może cię zatruć,
sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego..."