Póki co jedynym utworem Dasha granym w polskim radiu był Man On The Run. I to tylko ze względu na wokal Jaren z której wokalem na RMF Maxxx królowało Unforgivable Armina.
Na stronie eski nawet nie znajdziesz profilu Dasha. Jest odnośnik, ale do fabryki muzy.
Także teorie o komercjalizacji transu w polskich rozgłośniach radiowych można sobie co najwyżej w buty schować
edit
Ale przyznam, że po sukcesie Armina były próby wniesienia transu do polskiego radia (tu znowu RMF Maxxx). Na listach było Always The Sun, Do You Dream Schulza. Raz nawet zagrano Not Enough Time, ale szybko zrezygnowano z tych praktyk. Teraz to już historia.
Wyrzucili z playlisty euro trancowe utwory takie jak Lasgo - Something, Sylver - Turn The Tide czy Tiesto - Just Be (Antillas Radio Edit), Traffic, Adagio for Strings czy Elements of Life.
Wszystkie utwory z playlisty zostały usunięte. Można co najwyżej usłyszeć ATB.
Jeśli chodzi o Dasha to na EsceTV leciało swego czasu Janeiro i Waiting.
Mnie natomiast ciekawi, czemu Dash(a właściwie to Jeffrey Sutorius) nie daję się ogrzać w Cieniu swojego blasku kolegą z zespołu, bo w końcu jest ich 3 .
Chociaż w sumie na ich miejscu też nie chciałbym być kojarzony z takim poziomem produkcji.
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
Niby jest fajny, rytmiczny bas, jakiś progres ale po chwili wchodzi wokal o niczym i typowe dla Dasha plum-plumkanie. Na tle poprzednich utworów wychodzi jednak lepiej.
Co za pała prowadzi jego fejsa to ja nie wiem Piszę tam ostatnio że jego utwory z męskimi wokalami to konkretny shit 2 razy w ciągu tygodnia to napisałem oczywiście nie po polsku dostałem 2 razy ponaglenie o nadużyciu i nic nie mogę pisać na fejsie haha
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
Co za pała prowadzi jego fejsa to ja nie wiem Piszę tam ostatnio że jego utwory z męskimi wokalami to konkretny shit 2 razy w ciągu tygodnia to napisałem oczywiście nie po polsku dostałem 2 razy ponaglenie o nadużyciu i nic nie mogę pisać na fejsie haha
On sam chyba prowadzi , na FTB przeczytałem ostatnio , że coś po polsku napisał do fanów w związku z Sunrise Festival i od razu wszystkim udzieliła się euforia z tego powodu
Wypowiedziałeś się krytycznie to ci usunęli widocznie Dash nie lubi krytyki
BTW. Za parę dni znów ma na YT pojawić się jakiś preview , ciekawe co tym razem
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W