Najbardziej oczekiwany album tego roku IMO . Wczoraj wypromowany przez Armina.. preview'y rewelacja.. i to już wszystko już dziś! obowiązkowo będzie stał na półce .
O ile Prologic zainteresuja sie ta plyta.
Chyba ze pozostanie import.
_________________ One World Under Trance Domination
Nawet jeśli u nas nie będzie dostępna jestem zdecydowana żeby ją zdobyć, poza tym jest jeszcze szansa na wygranie albumu, co prawda nikła ale zawsze jakaś.. .
_________________ In Trance We Trust.
-the perfect vision found inside the wall of sound.
Świetny Dominatrix,magia Le Tour de Trance i nieco starsze,ale jakze piekne So Long Radio i La Guitarra po prostu zmuszaja o nabycie tego albumu! a to sa dopiero pierwsze odczucia po odsluchaniu sampli...
Orjan trochę jednak zawiódł , hmm te nowe utwory może z 3 mi się podobają + te już dawno ukazane i tak nawet nawet to wygląda, jakoś w tym roku te albumy nie zachwycają coś mnie tamten rok był lepszy, jeszcze Shah, Patterson i Above & Beyond to te które mnie interesują , o ten ostatni boję się najbardziej , coś trio zmieniło klimaty czuje
Ten album to istny majstersztyk!!! Nawet wokalowe przymulacze da się słuchać. Trza przyznać Orjanowi że nikt dziś takich oryginalnych melodii jak on nie tworzy. Letnia impreza?? tylko z Orjanem!!!
Ps. Down the Line rozwala układ!!!
_________________ And looking down from my hotel
These dawn-lit streets begin to fill
With memories of you and I
On a New York City night
Ten mini prewiew albumu w A State Of Trance parę tygodni temu bardzo mnie zniechęcił ale patrząc po samplach Armin puścił chyba te najgorsze utworki z płyty . Down the line i la tour de france naprawdę są znakomite Patrzcie patrzcie Armada chyba się już tyle nachapała z komercji że chyba pozwola w końcu swoim wychowankom mieć wolną rękę
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
No album rewelka Co prawda dla mnie lepszy album od Eco, ale zaraz po nim jest oczywiście nasz Norweg Oba te albumy (Orjana i Eco) to coś wielkiego w porównaniu do Mirage Ogółem jednak jest to świetna produkcja! Najlepsze kawałki to dla mnie The Thunder, Between The Rays, Le Tour de Trance, Go Fast! Poza boską całością dla mnie najlepsze tjuny
_________________ "Trance jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz,
lecz drugiego dojrzeć nie mozesz...
to sztuka cieszenia się i smucenia bez powodu...
to narkotyk... może cię zatruć,
sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego..."
_________________ Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego emocje. Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień.