Wysłany: 2011-04-28, 15:00 Tiesto pres. Allure - Kiss From The Past
Album, premiera 13 czerwiec 2011
01. Show Me The Way (feat. JES)
02. September Sun
03. Stay Forever (feat. Emma Hewitt)
04. Coming Light
05. On The Wire (feat. Christian Burns)
06. Mariestad (feat. Henrik B.)
07. Kiss From The Past
08. My Everything (feat. Kate Miles)
09. I Am
10. I'm Home (feat. Lindsey Ray)
11. Guilty Pleasures
12. No Goodbyes (feat. Emma Hewitt)
13. Peace
14. You Say It'll Be Okay (feat. Jeza)
Ostatnio zmieniony przez maroslav 2011-05-05, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
Ojj te show me the way buja mną już dłuższy czas bardzo niecierpliwie czekam na ten utwór Z zaprezentowanej w prewiew'ie trójki oczywiście oprócz show me .... wpadło mi w ucho on the wire z Krystianem mocny dosadny utworek a stay forever takie jakieś dashowe i to nie ujmując Berlinowi bo o wiele słabsze Mimo wszystko czekam na albumik fajnie fajnie się zapowiada
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
Nieszczególnie jestem zainteresowana tym albumem . Od jakiegoś czasu jestem zniechęcona do twórczości Tiesto ... Mimo tego , że produkcje z nowej płyty są znacznie lepsze , niż piosenki z poprzedniego , totalnie nieudanego albumu . ,,Show me the way" rzeczywiście wpada w ucho , ale jak dla mnie jest mało przekonujący ... Cóż , nie ma co liczyć na powrót dawnego Tiesto . Aczkolwiek Tieścik chyba i tak trochę zmądrzał , skoro nie wydaje następnego popowego albumu
Wydaje mi się, że tym albumem Tiesto pożegna się na dobre z brzmieniami Trance'owymi (może jeszcze kiedyś wróci) i zajmie się produkcją bardziej komercyjnych kawałków i podchodzących pod house jakie teraz robi. Ale z niecierpliwością czekam na ten album, po previev'ie Show Me The Way nabrałem jeszcze wiekszego apetytu na niego . A z tego co słucham tutaj to On The Wire też daje rade i oby taki cały album był . Jego album jako Tiesto już, czyli pewnie popowy, ma być w następnym roku, ale co z tego wyjdzie, pożyjemy zobaczymy.
No dobrze że nikt jeszcze nie jedzie ostro z tym albumem ze względu na postać Tiesto, to się chwali, a że teraz tworzy to tworzy to fakt ale przynajmniej powiedział że kończy granie trancu
Tiësto w ogóle nie promuje tego albumu, ani na Facebook'u, Twitterze, czy w swoim Club Life. Poza tym jak już pisałem, polskie radiostacje opisują Show Me The Way jako Tiësto, chociaż w żadnym miejscu nie jest napisane (czy to okładka singla, czy na kanale YT Czarnej Dziury) Tiësto. I chyba o to chodzi:)
No, ale ile tak naprawdę Tiësto miał udziału w produkcji kawałków na swoje trzy albumy studyjne nie wie nikt. Liczy się muzyka, przede wszystkim, ale gdyby Tiësto oficjalnie zapowiedział ten album to jedyne co mogłoby się zmienić to chyba tylko hype'owanie i sama sprzedaż.
A przecież fanom starego Tijsa chodzi o muzykę, no to ją dostali. Powrót do trance'u nie wchodzi już w grę, skoro nie gra się już trancowych utworów w setach i nie wydaje ich na swoim labelu.
Tiesto pres. Allure - Kiss From The Past (Remixes)
Release : 25.02.2013
Tracklist:
01. Show Me The Way (feat. JES) (tyDi Remix)
02. September Sun (Mike Shiver pres. M.I.S.H. Remix)
03. Stay Forever (feat. Emma Hewitt) (Nitrous Oxide Remix)
04. Coming Light (Pulser Remix)
05. On The Wire (feat. Christian Burns) (W&W Remix)
06. Mariestad (feat. Henrik B.) (Kiholm & Kris O'Neil Remix)
07. Kiss From The Past (Santi Taos Remix)
08. My Everything (feat. Kate Miles) (Juventa Club Mix)
09. I Am (Sied Van Riel Remix)
10. I'm Home (feat. Lindsey Ray) (Estiva Remix)
11. Guilty Pleasures (Julius Beat & Olbaid Remix)
12. No Goodbyes (feat. Emma Hewitt) (Lange Remix)
13. Peace (Akira Kayosa Remix)
14. You Say It'll Be Okay (feat. Jeza) (Daniel Wanrooy & Mark Green Remix)