Jedno jedyne słowo mi się ciśnie na usta ''NIESAMOWITE'' . Epizod tak udany że w najśmielszych snach bym się nie spodziewał 3 słabsze utwory to jeszcze nie powód do płaczu bo jak na ASOTA to był wielki sukces najlepszy odcinek od Listopada ( !!!!! ) Błagam niech ta tendencja się utrzyma było MOCARNIEEEE
9-/10
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
Pierwszy czerwcowy , czwartkowy Asot miał zdecydowanie ciekawszą atmosferę , niż ostatni , majowy. Jak na obecny rok , dosyć wybitny epizod i sądzę , że warto było zaryzykować słuchanie go podczas gromów . Jednakże po pierwszych trzech utworach dopadło mnie złe przeczucie co do tego seta. W sumie jak zwykle , już od kilku tygodni - wręcz tradycją jest to , że utwory grane przez Armina na początku są słabe , odpychające i przeciwne drugiej godzinie . Zazwyczaj . . Ale sam fakt , że zabrakło remixu Feels So Good polepszył moje mniemanie o tych dwóch godzinach . Zdecydowana przewaga wokali , szczególnie w tej pierwszej godzinie . O pierwszym tracku opinii wyrażać nie mam zamiaru ,drugi z kolei miał ładną aranżację wokalną , co nie znaczy , że całość brzmi wyjątkowo - przeciętny kawałek , i tyle . Zupełnie jak trzy kolejne ... Miło było usłyszeć The Island , wokal w tym utworze silnie zapada w pamięć . I Helion , dość przyzwoity track , choć według mnie aż tak się nie wyróżnia na tle pozostałych .. Za to jego następca , owszem . Głównie dzięki mocnemu i charakterystycznemu wokalowi Susany . Najnowsza produkcja W&W zaprezentowana w tym epizodzie była niezłym zaskoczeniem ; ci panowie najwyraźniej odbiegli nieco od swojego stylu , z którego byli znani i stworzyli ... wokalowy kawałek , jakich obecnie sporo ... Co nie znaczy , że wolałam ich poprzednie dokonania , po prostu nie przepadam za ich produkcjami, i tyle . Kolejny z nich , Sun Gone Down - o wiele bardziej wyrazisty niż produkcja W&W , która wg mnie jest dosyć słaba. Taki spokojny , nastrojowy...
A teraz ta część Asota , dzięki której calości przyznaję 7+/10 . Nie jestem do końca przekonana do odnawiania epickich dokonań artystów sprzed kilku lat. Tym razem nie zawiodłam się - nadanie świeższego brzmienia klasyku Kyau & Alberta wyszło Super8 & Tab naprawdę dobrze , zdecydowanie jedno z pozytywnych zaskoczeń w tym epizodzie . Jet Packin w sumie również ujdzie , choć i tak poprzedzał najlepsze . Utwór autorstwa naszego rodaka , wprawdzie melodia nieszczególnie porywająca , ale i tak ciekawie brzmi . Trzeci od końca kawałek także zasługuje na pochwałę . Zupełnie jak prawie że podwójny Radio Classic Dobrze , że pojawiają się w Asotach takie utwory - odnowione , nieodnowione , ale dobrze , że są . No i zakończenie piękne .
Podsumowując , tak jak już wcześniej wspomniałam , zaliczam ten epizod na 7+/10 . Mam nadzieję , że to nie jest jedynie jakieś wybicie i że takie kawałki Armin będzie prezentować słuchaczom w czerwcu .
wohooow po tym jak podobał mi się zeszłotygodniowy, myślałam, że tendencja będzie tylko zniżkowa jak to zwykle bywa.. a tu niespodzianka! już na wejście The Mule duuuży+, później nie podobało mi się w zasadzie tylko Things Called Love którego wręcz nie trawię.. wyróżnienie dla Paradise Circus i Fall In Deep a miejsce pierwsze IMO jeden z najlepszych tracków kiedykolwiek nagranych czyli Symbols! oby tak dalej
_________________ In Trance We Trust.
-the perfect vision found inside the wall of sound.
dobry epizod
Orjan Nilsen - The Mule
BT feat. Kirsty Hawkshaw - A Million Stars (Save The Robot Remix)
Above & Beyond feat. Richard Bedford - Things Called Love (Mat Zo Remix)
MaRLo feat. Jano - The Island
Susana feat. Julian Vincent - Fall In Deep (Alexander Popov Remix)
W&W feat. Ana Criado - 3 O'Clock
Leon Bolier vs Marcus Schossow - Ost Kaas
Protoculture feat. Shannon Hurley - Sun Gone Down
nawet nie źle może poza pierwszymi 4 utworami, ogólnie spać mi się chciało , zresztą nie lubię oceniać utworów po pierwszym przesłuchu więc nie będę narzekał