Wysłany: 2009-02-02, 23:51 Classic: Armin van Buuren - Sunburn (Walk Through The Fire)
Cytat:
Back in the days, when Armin was growing out to be the artist he is today, he produced a track called Sunburn (Walk Through The Fire). The additional clip featured loads of backstage footage and recordings of his Australia tour in March 2002. This road movie-like video was made for Sunburn, that was the second single of his 76 album and a cooperation with Victoria Horn, who provided the track some stunning vocals to give it that extra bit of beauty. Watch Armin dancing in the crowd, copying a kangaroo and having the time of his life. Enjoy!
http://www.armadamusic.com
_________________ Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać.
Wiek: 28 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 841 Pozytywów: Otrzymał/a: 69 Wystawił/a: 48 Skąd: poznan
Status: Offline
Wizyt: 1687 Łączny czas wizyt: Godzin: 340,1
Wysłany: 2009-02-03, 00:19
Hmm pamiętam jak to pierwszy raz usłyszałem-to było na imprezie w ''pewnym znanym klubie'' ...40 km od Poznania tam to dopiero były balety ...przy tym utworku wracają wspomnienia
Uwielbiam ten kawałek i teledysk również ( no może poza jednym elementem:)
No Entrance for Kangaroos
_________________ "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."
-- Abraham Lincoln
łoooo pieśń dobrze znana, ale kompletnie o niej zapomniałem świetnie tak sobie przypomnieć klasykę a jeżeli chodzi o klimat, to rzeczywiście typowo wakacyjny
Ten numer to singiel promujący album "76". Singiel jeszcze wtedy innego Armina. Szczerze powiem, że chciałbym takiego Armina z powrotem, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Teledysk przedstawia australijskie tournee Armina z roku 2002, które z relacjii znanych mi ludzi z oficjalnego forum Armina było jednym z jego najlepszych w całej jego działalności.
A ja sie przyznam <tylko mnie nie bijcie>, ze pierwszy raz ten kawałek teraz słyszę, ale czemu go wcześniej nie słyszałam, to nie mam pojęcia...
nie przejmuj się ja też
[ Dodano: 2009-03-15, 14:49 ]
Usagi_Angel napisał/a:
Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam ten numer. Nawet nie wiedziałam, że to Armina.
Armin za młodu fajnie wyglądał
u mnie tak było w przypadku "Burned with desire" też po czasie się dowiedziałam że to Armina a co do wyglądu to on cały czas fajnie wygląda i te jego "pasiaki" na tym filmiku (chodzi mi o tą koszulę w paski) full wypas pociesznie wygląda
_________________ " TRANCE TO NIE MUZYKA TO STYL ŻYCIA... INNE ZMYSŁOWE SPOJRZENIE NA ŚWIAT... "
Oj, jak dawno tego nie słuchałam Kawałek i teledysk całkiem przyjemne. Coś mnie dzisiaj wzięło na te klasyki
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress
Hmm... Ten kawałek słyszę drugi raz w swoim życiu, pierwszy raz na komputerze, ale jakoś nie wrył mi się w pamięć, a teraz drugi i powiem wam, ze całkiem przyjemny utwór ! Da się posłuchać
3. RAMsterdam (JvD Remix)