Dla mnie Eco jest genialny i tyle. Racja trochę staje się wszystko podobne do siebie itp ale ma w sobie coś magicznego i mogę słuchać całymi dniami jego kawałki i w sumie tak jest codziennie w pracy i nie nudzą mi się czego nie można powiedzieć o innych. Eco nie prowadzi swoich co tygodniowych audycji, nie robi wokoło siebie szumu, ma swoje podcasty "The sound of youth" których nie ma za wiele ale są ciekawe i jego muza naprawdę trafia we mnie
A ja uwielbiam produkcje Eco , wogóle Eco to jest jeden z moich Top 5.
Mam nadzieje że Eco będzie tą jedną z 40 gwiazd na Sunrise Festival.
Jego kawałek ,,Borealis'' mógłbym słuchać w nieskończoność
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W
_________________ "Trance jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz,
lecz drugiego dojrzeć nie mozesz...
to sztuka cieszenia się i smucenia bez powodu...
to narkotyk... może cię zatruć,
sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego..."
Bardziej toleruję już utwory o podobnej budowie, niż pseudotrance'owe kawałki brzmiące niczym gwoździe dla uszu . Kiedy producent robi wszystko na "jedno kopyto" , na pewno nie jest to dobre , ale czy rzeczywiście lepiej byłoby, kiedy z braku pomysłu Eco zacząłby wydawać obrzydliwie popowo brzmiące utwory ? Moim zdaniem jego styl z pewnością trance'u nie krzywdzi . Lubię jego twórczość, nawet jeśli niekiedy jego produkcje brzmią podobnie . Cenię go za to, że nie wydaje on kawałków , które idealnie nadają się do Radia Eska . Co do samego The Light In Your Eyes Went Out (w końcu o tymże utworze tu mowa ), imo - dobra zapowiedź nadchodzącego albumu Eco .