POLISH FANS FORUM, ARMIN VAN BUUREN, A STATE OF TRANCE, ASOT Strona Główna
  "Music is essential for my life" - Armin van Buuren      ArminVanBuuren.org      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
24.10.09 Pure XL Edition with Armin Van Buuren Incheba Arena
Autor Wiadomość
Sammy 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 11
Wystawił/a: 2

Status: Offline

Wizyt: 332
Łączny czas wizyt:
Godzin: 33,1
Wysłany: 2009-10-23, 15:14   

chyba jutro :P
Lee Osborne - State Of Play
Mike Foyle Pres. Statica - Sundown
Wystaw pozytywa autorowi tego posta

Szyszunia 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 154
Wystawił/a: 80

Wizyt: 720
Łączny czas wizyt:
Godzin: 1036,2
Wysłany: 2009-10-24, 00:01   

Sammy napisał/a:
chyba jutro :P

A właśnie nie :lol: bo to już dziś ;)

Maximus - Trance Rotation <love>

When I close my eyes
I feel you by my side
And I know you're safe wherever you are...
<zakochany>

Sammy 

Pozytywów:

Łączny czas wizyt:
Wysłany: 2009-10-24, 08:06   

no teraz to racja...no to do zobaczenia w Pradze :>

[ Dodano: 2009-10-25, 21:14 ]
no i po pradze:P swietny set bardzo podobny do tego z poznania, klimat calkiem fajny, 3 razy armin w ciagu roku to dobry wynik teraz czekam na kolejny event w Polsce.

p.s. Beggin' You live pozamiatało:P

jaculek 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 83
Wystawił/a: 28

Wizyt: 1650
Łączny czas wizyt:
Godzin: 294,1
Wysłany: 2009-10-26, 19:02   

Kilka fotek ode mnie dla tych co nie byli , ja chce jeszcze raz było cudnie !!!!!!!!!!!!!
Dobra wypadało by coś napisać wiec zaczynamy.
A więc swoją podróż do stolicy Czech rozpocząłem o 3:14 kiedy wsiadłem do PKP i udałem się do Wrocka a następnie już bezpośrednio z Wrocławia do Pragi . Jak zwykle jak to w pociągu bywa żeby się nie nudzić gadka szmatka z ludźmi i opowieści życia co niektórych :D . Niektóre nawet interesujące. Dotarłem do Wrocka o 5:40 i udałem się do Maca żeby coś przekąsić bo pociąg miałem o 6:20. Zamówiłem sobie 2 Big Mac-i frytki i dużą Coke .I udałem się na peron 6. Ludzi dużo nie było w pociągu więc cały przedział był dla mnie położyłem się i tak jakoś zasnąłem na 4 godziny, obudziłem się a w przedziale był już jakiś koleś!!!.Patrzę na niego a on sobie spokojniutko piwko pije chyba z czwarte, szybko sprawdziłem czy czegoś mi nie brakuje w plecaku jednak wszystko było si. Koleś mi zaczął opowiadać historie swojego życia że przez 8 lat nie pił itd.Trochę znudziła mnie ta historia więc założyłem słuchawki na uszy i odpaliłem sobie na mym IPodzie ostatni epizod Asota żeby się dobrze nastroić przed występem. Nie minęło 15 min a do przedziału zapukała Straż Ochrony Kolei i chcieli facetowi mandat dać za spożywanie alkoholu , ale jakoś wybłagałem Ich żeby mu nie dawali, więc dostał pouczenie słowne i miał kupić dzieciom swym czekoladę(ciekawe czy kupił :mrgreen: ) Następnie dosiadł się taki chłopak po studiach. Też sobie gadaliśmy o wszystkim i o niczym i tak jakoś dotarłem do Pragi.Wyszedłem z tego pociągu i powiedziałem WOW. Ich dworzec robił naprawdę wrażenie zero smrodu i prawie w ogóle meneli. Udałem się do metra żeby dojechać do Hostelu który znajdował się jakieś 300 metrów od Incheba Arena.Wysiadłem na 3 trzeciej stacji i zacząłem szukam po mych kieszeniach saszetki z koronami czeskimi niestety nie znalazłem jej!.Pomyślałem k... dopiero co przyjechałem i już zostałem o....ny ale moja sytuacja nie była aż tak tragiczna bo przecież nie ma to jak karta kredytowa ;) . Wypłaciłem z bankomatu kasę żeby opłacić hotel i mieć coś dla siebie na drobne wydatki. Zameldowałem się w hotelu i tam sobie odpocząłem jakieś 3 godzinki . Następnie poszedłem zwiedzić miasto , chodząc po tym mieście rozglądałem się za jakimiś plakatami że jest impreza z udziałem Armina niestety żadnego nie widziałem a w różnych częściach miastach byłem, zadziwiające naprawdę. Jedyne co zobaczyłem to plakat z występu Tiesto w Pradze :D jakiś 2 miesiące temu który był.Zwiedzałem starówkę naprawdę śliczna. Ale dziewczyny jeszcze śliczniejsze ;) .Udałem się do kawiarni zamówiłem sobie kostkę z truskawkami i dosiadłem się do 2 dziewczyn bardzo sympatycznych , zacząłem je pytać co robią na co dzien itd itd, trochę mały flirt po jakiś 45 min się zrobił więc musiałem szybo uciekać z stamtąd bo wiedziałem co mnie czeka z 2 laskami a musiałem mieć siły na Armina więc obiecałem im że wkrótce się zobaczymy :D .Poszedłem jeszcze kupić wodę w sklepiku u jakiegoś Wietnamczyka który po angielsku wcale nie mówił i nie umiał nawet liczb :lol: .3 min nie mogłem się z nim dogadać ale ostatecznie jakaś starsza Czeszka powiedziała mi że 12 kc za wodę. Wróciłem do hotelu spojrzałem na zegarek a tam już 20 więc szybko jeszcze zjadłem kolacje i udałem się spacerkiem do Incheby . Zadzwonił chłopak który ode mnie odkupował bilet , w sms wyjaśniłem mu że mnie okradzione i poprosiłem go żeby jakieś chociaż 300 kc załatwił. W drodze do Incheby zobaczyłem samochód z polskimi numerami podszedłem przywitałem się . Chłopaki byli z Zielonej Góry spytałem Ich gdzie jest te cholerne wejście a oni mi na to że 10 razy krążyli i że jest to gdzieś w pobliżu jakiejś piramida jakaś malutka :D . Umówiłem się z nimi że zobaczymy się ponownie przy wejściu. Po ciężkich próbach dotarłem do tego wejścia i było już nawet sporo ludzi jak na Czechów. Z minuty na minute coraz więcej Polaków się pojawiało również , no i dla tych co zakupili bilety przez ftb.pl były kłopoty z aktualizacją bazy danych.Wejście do obiektu odbywało się szybko i sprawnie.Oddałem kurteczkę do szatni po tym ukazała się mym oczom piękna Czeszka aż mnie odrzuciło do tyłu !!!.Wiedziałem że ONA I ARMIN są dla mnie gwiazdami tego wieczoru. :D . Od razu przystąpiłem do działań zmierzających do nawiązanie kontaktu wiec podszedłem do Niej i poprosiłem czy mogę sobie zrobić z nią fotkę . Odpowiedziała że teraz nie może ale mam przyjść po pracy!. Uśmiechnęła się i puściła oczko w mym kierunku i powiedzieliśmy sobie do zobaczenia. Razem z kolegą który ode mnie odkupywał bilet weszliśmy na parkiet , jakiś dj grał rozgrzewkę przed Jarellem( nie wiem kto to gdyby ktoś pytał).Poszliśmy razem jak wygląda wszystko pod względem jedzenia i picia cenny nie były wygórowane.Na sali głównej można było się napić Jack Danielsa, wódki i innych trunków od koloru do wyboru taki wybór był , zjeść hod doga itp.
O 22 Pojawił się Jarell zagrał może nie jakoś super jak dla mnie ale też nie najgorzej po prostu średnio jak dla mnie.
Ale wszystko zmieniło się kiedy wyszedł ON JEDYNY W SWOIM RODZAJU ARMIN VAN BUUREN !!!!Była godzinna 00:00 można było w ciemno obstawić że I trackiem będzie
.BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix) i tak też się stało. Wszyscy już od pierwszych dzwięków przeżywali extazę po prostu tego nie da się opisać tego co się działo od samego początku aż do końca było cudownie wspaniale , magicznie.Na twarzy Armina ani na chwilę nie znikał uśmiech , emanował energią którą zarażał wszystkich !!!. Można stwierdzić że po godzinie gry byliśmy zmasakrowani ale największe petardy były przed nami. Oj działo się dalej i to dużo .Gdy usłyszałem produkcję Arneja They Need Us to wpadłem w czyste szaleństwo , następnie Cerf, Mitiska & Jaren - Beggin' You (Armin van Buuren Remix) kiedy Armin złożył pokłony Polakom coś wspaniałego!!!Dalej to już była prawdziwa muzyczna uczta sami zobaczcie. W między czasie też udałem się do drugiej gwiazdy która czekała na mnie z koleżankami oj z nimi też dużo ciekawych rzeczy się działo ale to prywatne już sprawy ;) więc nie będę o nich pisał

1.BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix)
2. Nic Chagall feat Jonathan Mendelsohn – This Moment (Prog Mix)
3.Wippenberg - Pong (Original Mix)
4. ID
5.Above & Beyond – Anjunabeach
6. Paul van Dyk feat Johnny McDaid - Home (Cosmic Gate Remix)
7. OceanLab vs. Gareth Emery - On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Mashup)
XX. Cerf, Mitiska & Jaren - Beggin' You (Armin van Buuren Remix)
XX. Cosmic Gate Featuring Aruna - Under Your Spell (Myon & Shane 54 remix)
XX. Dash Berlin feat Emma Hewitt - Waiting (Dash Berlin 4AM Remix)
XX. Randy Katana - You and I
XX. Jochen Miller – Brace yourself
XX. Gaia – Tuvan
XX. Lange feat. Sarah Howells - Let It All Out
XX. Ernesto vs Bastian - Killer Tone
XX. Ummet Ozcan vs WW - Synergy
XX. Markus Schulz - Do You Dream (Uplifting Mix)
XX. Ali Wilson vs. Armin van Buuren - Never Say Shakedown (Armin van Buuren Mashup)
XX. Ashley Wallbridge - Shotokan ?
XX. Roger Shah & Signum - Healesville Sanctuary (Roger Shah Remix)
XX. Re- Mundi feat. Susana - Nothing At All
XX. Filo & Peri feat. Aruna - Ashley (Alex M.O.R.P.H. Remix)
XX. John O' Callaghan feat. Lo-Fi Sugar - Never Fade Away (Giuseppe Ottaviani Remix)
XX. Neptune Project – Aztec
XX. Ram - Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
XX. Armin van Buuren vs. Cosmic Gate - F.A.V. Rain (Armin van Buuren Mashup)
XX. Super8 & Tab - Irufushi
XX. Paul Webster ft. Angelic Amanda - Time (Sean Tyas dub)
XX. Alex MORPH feat Ana Criado - Sunset Boulevard
XX. Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (Stoneface & Terminal Mix)
XX. Armin Van Buuren – Serenity
XX. 3rd Moon - Monsun
XX. Armin Van Buuren Feat. Sharon Den Adel - In And Out Of Love (Richard Durand Remix)
Arnej – They Need Us
M6 – Opus Sectrum
Josh Gabriel pres. Winter Kills – Deep Down (Alex M.O.R.P.H. Remix) i chyba o ile mnie pamięć nie myli Espen Gulbrandsen vs. DJ Julian Vincent feat. Maria Nayler - Perfect Sky(lista sporządzona czy raczej zapamiętana prze Mario i uzupełniona ode mnie o kilka utworów )
Rank1 nie słyszałem ;P
Pobyt w Czechach był tak udany że go przedłużyłem do dnia dzisiejszego i z pewnością nie długo tam powrócę . To tyle z mej strony
Ostatnio zmieniony przez jaculek 2009-10-27, 14:24, w całości zmieniany 3 razy  

Więcej szczegółów
Wystawiono 4 pozytyw(ów):
ArminOnly, Marcin, Marta, T!m-O
Usagi 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 86
Wystawił/a: 89

Wizyt: 3067
Łączny czas wizyt:
Godzin: 913,7
Wysłany: 2009-10-26, 19:30   

Widać, że się podobało.

kuba90 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 84
Wystawił/a: 74

Wizyt: 2057
Łączny czas wizyt:
Godzin: 900
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-10-26, 19:45   

Fajne fotki Jaculek <respekt> Dawaj jakąś recenzje :)

"To be a good dj,you must as first good human"

pawelarminoman 

Wystawił/a 1 pozytyw(ów)

Wizyt: 449
Łączny czas wizyt:
Godzin: 22
Wysłany: 2009-10-26, 21:13   

Witam,zacznę od tego że pojechaliśmy tam na weekend i niedawno co wróciliśmy,był mój brat z dziewczyną i ja ze swoją kobietą.Zakupiliśmy bilety vip które wyniosły nas 250 złoty za sztukę.W bilecie vip było osobne wejście,szatnia i wstęp na balkon z którego widok był boski(pozdrowienia dla ekipy z Polską Flagą ;) )ale nie słyszałem kawałków tak jak bym chciał więc przenieśliśmy się na parkiet.Wtedy zwariowaliśmy!!!Dosłownie!!!Mojego brata dziewczyna popłakała się przy kawałku Dash Berlin-Waiting.Wizualizacje,telebimy,lasery oraz dzwięk jak najbardziej na plus daję 11 na 10 możliwych punktów i tutaj sugestia do panów z msm events bierzcie przykład z united music.Bardzo miła obsługa jeżeli chodzi o barmanki oraz ochronę.Ogólnie impreza była zajebista,set Armina poezja,kontakt z publiką jak zawsze super.Jedyny minus imprezy to ludzie palący zioło na parkiecie.Pozdrawiam wszystkich którzy byli na tej imprezie i do zobaczenia ponownie na Arminie we Wrocławiu.
P.S.Jeżeli chcecie jakieś fotki to chętnie wyślę na maila. ;)

Szyszunia 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 154
Wystawił/a: 80

Wizyt: 720
Łączny czas wizyt:
Godzin: 1036,2
Wysłany: 2009-10-26, 21:14   

Ajjj, Armin....
Jacek zdjęcia są świetne. Na pewno impreza była udana :mrgreen:

Maximus - Trance Rotation <love>

When I close my eyes
I feel you by my side
And I know you're safe wherever you are...
<zakochany>

Sammy 

Pozytywów:

Łączny czas wizyt:
Wysłany: 2009-10-26, 21:52   

no dokładnie fajne zdjęcia ja dodam kilka odemnie, bo poraz pierwszy nie bralem aparatu wiec jest ich nie duzo i jakosc z komorki nie powala (postanowilem sie w koncu wybawic a nie udawac fotografa:P)
co do oprawy efektow etc to na poziomie warunki o niebo lepsze od 400 w rotterdamie ....przynajmniej bylo czym oddychac :)

mathew phil 

Wizyt: 584
Łączny czas wizyt:
Godzin: 93,7
Wysłany: 2009-10-26, 22:42   

Widać impreza przednia :) jest co żałować pewnie ;/

jaculek 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 83
Wystawił/a: 28

Wizyt: 1650
Łączny czas wizyt:
Godzin: 294,1
Wysłany: 2009-10-26, 23:47   

pawelarminoman, możemy zrobic wymiane z fotkami. Może wrzucisz je na jakiś serwer będą łatwiej do pobrania dla wszystkich !

krs 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 2
Wystawił/a: 1

Wizyt: 280
Łączny czas wizyt:
Godzin: 38,7
Wysłany: 2009-10-27, 19:25   

A ja już miałem bilet i nie pojechałem :cry:

OnlyTrance 

Wizyt: 535
Łączny czas wizyt:
Godzin: 58,3
Wysłany: 2009-10-27, 20:16   

A ja mam pytanie czy będzie dostępny set Armina :) ?

Odpowiedz do tematu