Jak dla mnie to moze nie byc zadnej transmisji wystarczy mi to ze tam bede,a ci co nie beda mogli byc to z mila checia zapraszam po imprezie do siebie na gg to opowiem ze szczegolami jak bylo
Dla Mnie i tak najważniejsze, że będzie tam masa takich ludzi jak Ja i Wy którym ta impreza zostanie na bardzo długo w pamięci.
Po co Mi transmisja na żywo skoro będę w centrum wydarzeń i to jest najważniejsze.
A pamiątek i tak każdy z Nas będzie miał wiele.....................
_________________ Kiedy Ciekawość Dotyczy Poważnych Problemów, Nazywa Się Ją Żądzą Wiedzy, A Ja Nie Mam Żadnych Szczególnych Uzdolnień. CECHUJE MNIE TYLKO NIEPOHAMOWANA CIEKAWOŚĆ!!!!!!!!!!
no 3 bileciki juz dotarly 2 dni temu a byloby fajnie gdyby byla prowadzona relacja telewizyjna pokazano by jak sie w koncu dobrze mlodzi ludzie bawia o przeprowadzenie relacji telewizyjnej przez polsat jestem spokojny bo oni znaja sie na sporcie i jak go dobrze pokazywac
_________________ One World Under Trance Domination
Osoba/y z Gliwic (może z okolic, czemu nie ? ) które jadą na Armina do Poznania, bardzo proszę napisać do mnie na PW, chodzi mi o to czybyśmy razem nie pojechali itd.
Moderatorzy - bardzo proszę, nie usuwajcie tego posta.
Pozdrawiam z Gliwic.
skoro polsat ma prowadzic transmije telewizyjna to chyba rzecz jasna ze polsat pokaze to a nie tvp sport ...oby polsat
Ostatnio MSM mówiło o TVP, nie Polsacie.
no to chooj bombki strzelil poleci w tvp sport .....kto ma ten kanal ? ci co enke i pare kablowek na terenie calej polski czyli niewielu lub. A ponad to tvp sport finansowane jest z naszych podatkow to czemu kodowany ten prg jest ? ot cala polska..korzeniowski dupny prezesina tej stacji
_________________ One World Under Trance Domination
Na cyfrowym polsacie jest roniwez TVP Sport. Mi wydaje sie, ze TVP bedzie transmitowac, gdyz to oni zawsze transmituja imprezy tego typu. Polsat tylko nogę, siatkówkę, ręczną, tenis. hokej i wyscigi. Od lekkoatletyki, wioślarstwa wogole nie maja komentatorow
A jak dla mnie nikt na żywo nie będzie tego transmitował To bardziej będzie uroczystość muzyczna, a jak media "interesują" się muzyką "techno" pokazały to przy okazji Globala...
To bardziej będzie uroczystość muzyczna, a jak media "interesują" się muzyką "techno" pokazały to przy okazji Globala...
Zgadzam się, niestety ! Szkoda, że media robią z fanów ćpunów ! Moim zdaniem jeśli już to będzie to transmitował Polsat lub TVP 2 (chociażby dlatego, że większość imprez transmituje TVP 2) !
3. RAMsterdam (JvD Remix)
A dla mnie to wszystko się trochę ze sobą gryzie, dlaczego Armin ma tą imprezę otwierać ? Co on ma wspólnego z tym sportem ? Jak to będzie transmitowane ? Szpakowski - Mamy przerwę między zawodami, przenieśmy się pod scenę, zobaczmy co się tam dzieje - a tam ludzie się bawią przy muzyce gościa z Holandii No sami pomyślcie.