Tez mi sie nie podoba,no ale za te 40 zl,ludzie ku**a jego mac,ile mozna narzekac.Taka jest wlasnie ta Polska,narzekacie jak stare baby pod Zabka.WSTYD!!!!!
Bilety na imprezę były drogie to wszyscy narzekali że za drogie, teraz są tanie to jeszcze więcej osób narzeka...... ehhhh szkoda gadać!!
_________________ Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter...
A ja w ogóle nie narzekam, wręcz przeciwnie - nie mogę doczekać się 22 sierpnia z kilku przyczyn... ktoś już o tym wie, ha! nawet trzy osoby wiedzą
Będzie się działo!
Aaaaaaaaaarrrrrrrrmmiiiiiinnnnnnnn......
_________________ Trance music is a part of my soul
Maximus - Trance Rotation
When I close my eyes
I feel you by my side
And I know you're safe wherever you are...
A dla mnie to wszystko się trochę ze sobą gryzie, dlaczego Armin ma tą imprezę otwierać ? Co on ma wspólnego z tym sportem ? Jak to będzie transmitowane ? Szpakowski - Mamy przerwę między zawodami, przenieśmy się pod scenę, zobaczmy co się tam dzieje - a tam ludzie się bawią przy muzyce gościa z Holandii No sami pomyślcie.
No niby masz rację, trochę "powalone" (że się tak wyrażę)
Ciekawe jak to będzie wyglądać ! Dajmy na to, zbliża się breakdown, a Szpakowski: Tak, tak, tak, ależ leci, zbliża się, już wychodzi, taaaaaaaaak, ależ cudny breakdown !! Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
3. RAMsterdam (JvD Remix)
Ciekawe jak to będzie wyglądać ! Dajmy na to, zbliża się breakdown, a Szpakowski: Tak, tak, tak, ależ leci, zbliża się, już wychodzi, taaaaaaaaak, ależ cudny breakdown !! Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
Na relację Szpaka z koncertu bym nie liczył, co najwyżej z otwarcia Choć może i tam breakdown będzie
kwiatkovsky - easy. Tego dnia będzie przede wszystkim koncert, a nie otwarcie. A telewizja pokaże przede wszystkim otwarcie, nie koncert. Jasne ?
Co do narzekania - Polacy to najbardziej narzekający naród, ja się przyzwyczaiłem A że za te 40zł zobaczymy Armina to mało? Jakby mieli kogoś jeszcze mocnego dać, to i cena by podskoczyła
_________________ World without a music is like a world without an oxygen...
Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 50 Skąd: Częstochowa
Status: Offline
Wizyt: 317 Łączny czas wizyt: Godzin: 17,9
Wysłany: 2009-06-30, 19:13
Almonaster napisał/a:
kwiatkovsky - easy. Tego dnia będzie przede wszystkim koncert, a nie otwarcie. A telewizja pokaże przede wszystkim otwarcie, nie koncert. Jasne ?
Tego dnia (czyt. 22 sierpnia) o godzinie 20.00 jest oficjalna ceremonia otwarcia
Cytat:
Armin w specjalnie przygotowanym przez siebie miksie będzie przedstawiał reprezentacje przybyłych państw tzn. na specjalnie przygotowanych ekranach LED będą pojawiały się flagi państwowe, które Armin będzie muzycznie anonsował.
Dla mnie to dalej bez sensu A co do kasy, że tak tanio, to wolałbym zapłacić 100zł więcej, a mieć imprezę w tym miejscu z prawdziwego zdarzenia, ale ok, nic nie mówię, pożyjemy, zobaczymy.
Za granicą, np. w Meksyku też są tanie imprezy, gdzie nie ma też ciekawego line-upu, ale dwóch DJi na światowym poziomie, jak tu w naszym przypadku Armin i Jerome. W Polsce nie muszą być same mega imprezy z line upem z kosmosu. MSM chce wprowadzić do nas drugą Holandię, gdzie imprezy robi się z prawie wszystkich okazji, a jeden światowej klasy DJ może równać się super zabawą.
Szyszunia, hehe już to widzę. Armin nie wyjedzie cały z Poznania, ba, o ile wyjedzie.
_________________ W Szczebrzeszynie trens brzmi w trzcinie.
Tego dnia (czyt. 22 sierpnia) o godzinie 20.00 jest oficjalna ceremonia otwarcia
(...)
Dla mnie to dalej bez sensu A co do kasy, że tak tanio, to wolałbym zapłacić 100zł więcej, a mieć imprezę w tym miejscu z prawdziwego zdarzenia, ale ok, nic nie mówię, pożyjemy, zobaczymy.
1. Ok, ale gdzie tak pisze? Bo jak dla mnie to jest przede wszystkim koncert, który trwa od 13 do 23 z przerwą 45minutową o 20 na to otwarcie Otwarcie nie jest całym koncertem
2. W takich kwestiach nigdy sie nie dogodzi wszystkim
_________________ World without a music is like a world without an oxygen...
Ale 40 zł to niedużo, warto tyle zainwestować, żeby pobawić się przy ulubionej muzyce
Mam nadzieję, że nie będzie mi żal tych pieniędzy wydanych na bilety Ale wątpię, by tak było
3. RAMsterdam (JvD Remix)
Wiek: 28 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 828 Pozytywów: Otrzymał/a: 69 Wystawił/a: 38 Skąd: poznan
Status: Offline
Wizyt: 1679 Łączny czas wizyt: Godzin: 337,1
Wysłany: 2009-07-02, 22:22
ArminOnly napisał/a:
czyli niewejde na impreze bo na bilecie pisze ''A Day In The Park'' hehe niech lepiej rozmawiaja na temat aftera a nie nad takimi pierdolami
No ja już Ci to Krzysiek załatwie że nie wejdziesz za to marudzenie a tak poważnie to nic dzisiaj o afterze nie mówili bo Pawły siedzą juz w Amsterdamie i tylko przez telefon rozmawiali i to nawet nie za długo
W sumie skoro mamy Dzień w parku, to czemu nie może być Noc w klubie? Nazw w stylu ADATP nie powinno się tłumaczyć, no ale pewnie to kolejny krok by przyciągnąć jak największą ilość ludzi na imprezę.