Czy ktoś z Was rozumie wyrażenie preferowana osoba ?
Cała ekipa w liczbie 2 osób zrezygnowała w momencie gdy bilety były zamówione ale nie zapłacone - zapłaciłem za 2 bo samemu pewnie bym się nie wybrał z lenistwa i są dwa.
I napisałem tutaj bo może jest ktoś z Krakowa/okolic kto lubi Armina i chce się wybrać a nie ma z kim.
Jeśli ktoś uważa że szukam "Galerianki" albo co gorsza po oglądnięciu tego "filmu" uwierzył, że takie Galerianki istnieją i sobie można pójść do galerii handlowej i takowej poszukać to ja takiej osobie już nic poradzę
Morał z tego taki, że pisze się wyraźnie i zrozumiale dla każdego. Skoro była cała ekipa a nagle nikogo nie ma i szukasz Kobiety na wyjazd koncertowy. No sam powiedz jak to brzmi A Galerianki, to są realia nawet mój znajomy tak miał, więc rozejrzyj się po świecie a potem coś napisz Twój pierwszy post powinien wyglądać jak początek drugiego
Widziałam tę "ofertę" w pierwotnej wersji i też mnie zamurowała..
ehh - dobrze - przyznam Wam racje, pewnie brzmiało głupio, skoro przez wszystkich jest taki odbiór - widać mam problem z przelewaniem myśli na suchy tekst (ktoś mi to już kiedyś wypominał).
Ale po raz 2 napisze: nie napisałem że szukam kobiety! napisałem ze preferowana i do tego z przymrużeniem oka - tak wiem dla niektórych to się stało meritum postu bo jest dla nich niewyobrażalne że można pojechać z kobietą na koncert nie ciągnąc ją do łóżka.
I być może za mało jak to mówisz MinhocaAbada, rozglądam się po świecie, bo w moim kręgu nie ma takich znajomych, którzy by za zabraniem na koncert zachowywali się jak przytoczone tu "Galerianki".
Tak czy inaczej chciałem zrobić komuś przysługę, a wyszedłem na niedojrzałego desperata - tak więc z mojej strony EOT - nie będę się już pogrążał.
Jak tu zagląda jakiś moderator to może temat usunąć bo po takim początku i tak nikt już się nie odezwie.
Mimo wszystko pozdrowienia dla wszystkich fanów Armina i udanego koncertu!:)
No zrozumiałe jest że można popełnić błąd. Zastanowić się i dobrze napisać. Może to był pośpiech, no nie wiem, ale ważne że teraz będziesz wiedział. Pozdrawiam