Obiecałam wam coś wyskrobać na forum więc piszę. Armin jak zwykle pokazał klasę, set był cudowny 4 h, Armin jak zwykle rozruszał całą bandę, atmosfera wspaniała. Udało mi się zdobyć zdjęcie do kolekcji no i autograf. : ) Wszystko pięknie oprócz ochroniarzy, którzy wciskali ludziom kit, że Armin wiecie zszedł ze sceny wsiadł w samochód i odjechał. ; / A to wcale nie prawda zobaczył że na niego czekamy i wyszedł do nas kochany A przecież on jechał na Garenmarkt rowerem. typowy Holender. Ludzie byli naprawdę b. sympatyczni. Miejsce tam gdzie chciałam pod samymi barierkami. Armin 4 razy się uśmiechnął do mnie uśmiechnął i oczko puścił też. Powiedziałam mu oczywiście że słuchamy co tydzień jego audycji, ucieszył się i podziękował. Czekam na kolejny event, i Armin nie smuć się przez tą imprezę w Zwolle. Masz rację że kochasz Leiden, kochasz Holandię, bo nigdzie indziej Cię tak nie kochają.
( Tylko proszę się nie złościć o to zdanie. ) : D
Ps. Jeśli ktoś może to b. proszę o dodanie mi dokładnej prostej instrukcji jak dodać zdjęcia, to wrzucę z Citymoves. Tylko pisane polskim dosadnym językiem, bo nie znam się zbyt na komputerach. : D
http://pl.tinypic.com/
np wchodzisz na ta stronke i wybierasz fotke nastepnie klikasz przeslij na serwer, czekasz az sie zuploaduje i nastepnie wklejasz w post link bezposredni do fotki zaczynajacy sie od [IMG]...[/IMG] i to wszystko
_________________ One World Under Trance Domination
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - Who.Is - We.Are