Wysłany: 2009-08-25, 17:45 Pismo w sprawie VIP Afterparty w Habanie
Drodzy Fani Armina!
Ponieważ otrzymujemy maile od osób, które zakupiły wejściówkę na After Party w Habanie z prośba o umożliwienie spotkania z Arminem (w związku z tym że nie było takiej możliwości na After Party VIP w Habanie.)
Po rozmowie z menedżmentem już dziś możemy Wam powiedzieć, że do takiego kilkuminutowego spotkania dojdzie w pierwszej połowie 2010 roku, kiedy Armin będzie w Polsce na kolejnym Evencie.
Będzie ono zorganizowane specjalnie dla osób, które zakupiły wejściówki na After Party VIP. O szczegółach spotkania dowiecie się z wyprzedzeniem za pośrednictwem Ftb.pl.
Tych, których nurtuje pytanie dlaczego Armin van Buuren nie pojawił się w Habanie możemy tylko powiedzieć że był w niedyspozycji.
Mamy nadzieje ze ta informacja usatysfakcjonuje i ucieszy wszystkich zainteresowanych.
Oczywiście Każdy z Was w ciągu miesiąca otrzyma pocztą przesyłkę z płytą Armina Van Buurena z autografem. Ponadto otrzymujecie również prawo do 50% zniżki na bilet zakupiony przez FTB.pl na najbliższy występ Armina w Polsce, który odbędzie w 2010 roku.
Bardzo nam przykro z zaistniałej sytuacji ale powstała ona z przyczyn od nas niezależnych.
To i tak, że teraz się dobrze zachowali. W sumie każdy może się czasem gorzej poczuć.
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress
No można by powiedzieć że tym zachowaniem MSM wyszło z twarzą. Ale lepiej zeby im się to nie zdarzało więcej bo ludzie nie pozwolą sobie w kasze dmuchać ponownie.
[ Dodano: 2009-08-25, 18:28 ]
No i informacja że Armin się u nas w przyszłym roku pojawi też jest dobra
No i informacja że Armin się u nas w przyszłym roku pojawi też jest dobra
Nawet bardzo
A do tego dostaną płytę z autografem i 50% zniżki na bilet na Armina Fajnie mają
MSM wyszło z twarzą z tej sytuacji Ważne, że przynajmniej poinformowali fanów
3. RAMsterdam (JvD Remix)
_________________ "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."
-- Abraham Lincoln
zgadzam sie MSM wyszlo z twarza i pokazali szacunek dla fanów armina, a moze to sam management...tak czy inaczej lekka osloda, bo przeciez na ta sobote czekalo sie kilka miesiecy a teraz kolejne swiatelko w tunelu
_________________ Markus Schulz - Perception (Ft. Justine Suissa) (Vocal Mix)
Tucandeo - Far From Reality
Jan Johnston - Flesh (Tenishia Remix)
Lee Osborne - State Of Play
Mike Foyle Pres. Statica - Sundown
Wiek: 25 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 582 Pozytywów: Otrzymał/a: 62 Wystawił/a: 25 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1396 Łączny czas wizyt: Godzin: 229,5
Wysłany: 2009-08-25, 22:55
ellesxy napisał/a:
BEZ KOMENTARZA ...
Dokładnie.....
Sammy napisał/a:
zgadzam sie MSM wyszlo z twarza i pokazali szacunek dla fanów armina
Mówicie że wyszli z twarzą?? Żartujecie sobie?? Zrobili tak, bo sr*ja po gaciach co by ktoś w tej sprawie jakiegoś dymu nie narobił....
Moja wersja tego jest taka, ze Oni wcale nie zaprosili Armina do habany, a tylko tak napisali, bo wiedzieli, że w innym przypadku nikt do habany nie przyjdzie, tylko ze trafił im sie mały zonk, bo ludzie obok tego nie przeszli obojętnie, wiec teraz kombinują, jakby trochę sprawę załagodzić.....
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.
bez przesady nie szukajmy spisku wszedzie...po jaka cholere mieli by sciemniac dla kilku zlotych od biednych fanow armina (ja) i co armin bierze udzial w tej szopce? nie wydaje mnie sie
_________________ Markus Schulz - Perception (Ft. Justine Suissa) (Vocal Mix)
Tucandeo - Far From Reality
Jan Johnston - Flesh (Tenishia Remix)
Lee Osborne - State Of Play
Mike Foyle Pres. Statica - Sundown
Wiek: 25 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 582 Pozytywów: Otrzymał/a: 62 Wystawił/a: 25 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1396 Łączny czas wizyt: Godzin: 229,5
Wysłany: 2009-08-25, 23:31
Sammy napisał/a:
bez przesady nie szukajmy spisku wszedzie...po jaka cholere mieli by sciemniac dla kilku zlotych od biednych fanow armina (ja) i co armin bierze udzial w tej szopce? nie wydaje mnie sie
A może Armin nic o tym nie wiedział??
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.