Większość nie ma swojego auta, a niektórzy tak jak ja, wolą się przejechać pociągiem,nie chodzi nawet o parę piw, które się tam wypije, ale o to, że w pociągu zawsze można spotkać kogoś ciekawego,a z powrotem przespać całą drogę i normalnie funkcjonować cały następny dzień
A jak jest z Wami , czym jeździcie na eventy ? Jakie są plusy i minusy innych środków komunikacji ?
Wiek: 39 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 537 Pozytywów: Otrzymał/a: 78 Wystawił/a: 23 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1816 Łączny czas wizyt: Godzin: 245,4
Wysłany: 2009-03-20, 12:31
Wybieram pociągi, a dlaczego?? Po prostu uwielbiam nimi jeździć A i tak jak napisał kviatkowsky w drodze powrotnej można sie wzglednie wyspać, a w pociągu spi sie cudnie Dlatego ja bym go nie zamieniła na inny środek lokomocji
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.
Zwłaszcza, że nie ma się bagażu tak jak to jedzie się na wakacje i nie trzeba się zbytnio obawiać, że nas okradną, chociaż czujność zawsze trzeba zachować
Ja bym pojechał rowerem jakby było niedaleko Ewentualnie hulajnogą
A tak serio to w sumie jeszcze na żaden nie jechałem, ale pociąg jest najbardziej optymalnym rozwiązaniem chyba