_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - Who.Is - We.Are
Winampy 5.5.x to już śmieci, nie odtwarzacze. Mulą CPU, żłopią dużo zasobów. Osobiście używam AIMP2 ze względu na prostotę i nowoczesność[Vista].
Co do Winampa to prawda ale nie do końca, wszystko zależy od odpowiedniej konfiguracji. W dodatku jest chyba najlepszy w swojej kategorii. Z kolei AIMP2 nie jest bez winy
AvB Fan napisał/a:
Kosiek napisał/a:
Mulą CPU, żłopią dużo zasobów
Chyba u Ciebie ! U mnie nic nie muli, zasobów nie żłopie praktycznie nic ! System chodzi poprawnie, bez względu czy mam włączony Winamp czy nie.
Almonaster napisał/a:
Teraz najczęściej w All Playerze
To dopiero zamulacz kompa. Po zainstalowaniu u mnie All Playera praca procesora zwolniła praktycznie o połowę. Filmy odtwarzał w formatach .avi, .rmvb normalnie, ale z innymi już miał problem (doczytywał bardzo długo). Po usunięciu działa wszystko dalej poprawnie.
AvB Fan napisał/a:
WINAMP jednak rządzi
I widzisz, znowu kłócisz się a za chwilę przyznajesz rację
BTW ... Miałem AIMPa, później był ALSong, teraz mam Winampa i jak na razie nie zamienie go na nic innego
Tommy, gdzie ja się kłócę ? Chyba źle interpretujesz moje wypowiedzi ! Ja ciągle mówiłem, że Winamp rządzi ! Sam go używam. Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem a później się odzywaj, bo mnie rozśmieszyłeś w tym momencie. Człowieku najpierw napisałem, że Winamp wcale nie muli kompa, a później, że AllPlayer muli. Później jeszcze potwierdziłem, że Winamp rządzi i koniec. A Ty mi wyskakujesz, że się kłócę ?! Sam ze sobą ? Ż A L !
A Ty mi wyskakujesz, że się kłócę ?! Sam ze sobą ? Ż A L !
Załatwiajcie sobie takie sprawy poza wątkiem, bo nijak to się ma do tematu.
Winamp był moim pierwszym odtwarzaczem i tak zostało do dzisiaj. Chyba przez przyzwyczajenie nie zmieniam go. Eksperymentowałam z kilkoma innymi, jednak to były bardzo krótkie epizody. Wielu zaawansowanych użytkowników komputerów narzeka na Winamp'a, trochę mają racji, szczególnie nowe wersje żrą zasoby i spowalniają komputer. Ale czym skorupka za młodu... no właśnie narzekam na niego a i tak go używam
Ja kiedyś miałem Winampa, miałem nawet etap używania WMP... Ale w końcu wkurzyła mnie "CPU-żerność" tych programów i zdecydowałem się na zrobienie swojego Ma to co potrzebuję i żre max 2 MB RAM-u, cały czas 0% zużycia CPU... A w jakości dźwięku niczym się nie różni od innych