Chyba u Ciebie ! U mnie nic nie muli, zasobów nie żłopie praktycznie nic ! System chodzi poprawnie, bez względu czy mam włączony Winamp czy nie.
Szkoda, że zacytowałeś tylko część posta... Zastanów się, po co mi w odtwarzaczu biblioteka mediów, odtwarzanie wideo (od filmów mam ALLPlayera). Postawiłem na coś prostego i funkcjonalnego. Coś, jak stary, dobry Winamp...
"Zastanów się, po co mi w odtwarzaczu biblioteka mediów, odtwarzanie wideo (od filmów mam ALLPlayera)"
Czy ja mówiłem o odtwarzaczu filmów ? Nie używam Winampa do odtwarzania filmów tylko muzyki... Temat ankiety jest "w czym najczęściej odtwarzasz muzykę?", a nie filmy.
Twoja wypowiedź była taka:
"Winampy 5.5.x to już śmieci, nie odtwarzacze. Mulą CPU, żłopią dużo zasobów."
Więc Ci zaprzeczyłem, że mulą kompa chyba Tobie, bo u mnie nic nie mulą... Bez względu na to, co robię Winamp NIE MULI KOMPA !! Nie wiem skąd Ty to wytrzasnąłeś i nie wnikam, ale odkąd mam kompa (czyli jakieś 7 lat) zawsze miałem Winampa i nigdy nie czułem żadnego zamulania...
Ostatnio zmieniony przez AvB Fan 2010-02-19, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
"Winamp rządzi" co do tego się nie zgodzę, jest to porostu najpopularniejszy odtwarzacz muzyki co za tym idzie nie musi być najlepszy, i nie jest (: Prawda jest taka ze po prostu większość z nas z pierwszym odtwarzaczem którym się spotkała był winamp i z przyzwyczajenia tak zostało (:
Pozdro
_________________ Dance dance in the morning light.
Open your darkened eyes.
Hey, hey, it's a beautiful day.
It'll be ok. It'll be ok.
laptop/Winamp
Obecnie zbieram na takie cuś : Miniwieża PHILIPS MCM700
od lat tylko WINAMP ostatnio zainstalowalem tego pierwszego.. dobra konfiguracja w EQ i nie trzeba nic wiecej
_________________ 1. Dj Eco - Lost Angeles [Breakfast remix]
2. NuNRG - Free Fall
3. Stoneface & Terminal vs. Rex Mundi feat. Susana - Stardust at all [AvB Mashup]