Premiera : 14.02.2013 Premiera Polska : 26.02.2013
Tracklist :
CD1: On The Beach
01. Armin van Buuren vs Arty – Nehalennia
02. Omnia – The Light
03. BT – Skylarking
04. Hazem Beltagui & Allan V. – We Are
05. Denis Kenzo feat. Sveta B. – Lullaby Lonely (Progressive Mix)
06. The Blizzard & Daniel van Sand feat. Julie Thompson – Made For You (Club Mix)
07. Two&One & Sarah Russell – Dream State
08. Aly & Fila feat. Tricia McTeague – Speed Of Sound
09. Dart Rayne & Yura Moonlight & Cate Kanell – Shelter Me
10. Myon & Shane 54 with Aruna – Lights (Club Mix)
11. Super8 & Tab – Teardrops
12, VillaNaranjos – Jalon
13. Matt Bukovski – Eterna
14. Armin van Buuren feat. Fiora – Waiting For The Night (Beat Service Remix)
15. Protoculture – Laguna
16. Solarstone & Clare Stagg – Jewel (Pure Mix)
CD2: In the Club
01. Alexander Popov – Lost Language (Intro Mix)
02. Armin van Buuren & W&W – D# Fat
03. Armin van Buuren & Markus Schulz – The Expedition (A State Of Trance 600 Anthem)
04. Ana Criado & Adrian&Raz – Dancing Sea (AYDA Remix)
05. Alex M.O.R.P.H. – New York City (Alex M.O.R.P.H. Original Mix)
06. AYDA – Caesar
07. John O’Callaghan & Full Tilt feat. Karen Kelly – Breathe
08. Armin van Buuren presents Gaia – Humming The Lights
09. Rank 1 vs M.I.K.E. – Elements Of Nature
10. Andrew Rayel – Musa
11. RAM – Grotesque (Alex M.O.R.P.H. and RAM Original Mix)
12. Jorn van Deynhoven – Superfly
13. MaRLo – BOOM
14. Frans Bak – The Killing (Armin van Buuren Remix)
15. Heatbeat – Game Over
16. Bjorn Akesson – Gunsmoke
17. Andain – What It’s Like (Sneijder Remix)
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W
Ostatnio zmieniony przez ToyoTires 2013-01-31, 20:31, w całości zmieniany 4 razy
No też widziałem w zapowiadziach na stronach Prologic. Armin narazie nic nie mówi w tym temacie. Ale całkiem możliwe, że wyjdzie - w końcu w tym czasie zaczyna się tour 600, które jest niezłą reklama dla tej kompilacji.
Mam nadzieję, że Armin i producenci wykaża się lepszą weną twórczą i wtym roku dostaniemy plaże, a nie tak jak w 2012. Jeśli klub będzie na podobnym poziomie jak poprzednia odsłona to bedzie dobrze...pozostało czekać na oficjalne informacje.
_________________ "It's a trip that you all can make only together to the place where time and space do not exist. It's MIRAGE !! ...."
Podobały mi się okładki 2008-2011. Były takie stylowe i poważne. Z uwagi na strój Armina(marynarka, koszula) - niby pierdoła ale jakoś zawsze kojarzyło się to z jakąś powagą materiału (przynajmniej dla osób nie zoorientowanych ). 2012 i 2013 Armin młodnieje chcąc zapewne troche bardziej obniżyc poziom odbioru okładki. Łatwiej w ten sposób znajdzie klientów u młodzszych lub mniej zorientowanych słuchaczy tudzież słuchaczek - wiadomo zabieg marketingowy.
Ponieważ sama okładka kompilacji nie czyni - czekam na ogłoszenie TL-ki, a po niedosycie "On The Beach 2012" licze na dużo tym razem .
_________________ "It's a trip that you all can make only together to the place where time and space do not exist. It's MIRAGE !! ...."
z tego samego tematu : strasznie ta okładeczka przy-tandetna ASOT 2012 już miał dosyć średnią ale znośną ale to już poziom Jonas Brothers Armin chyba stara się odmładzać nie sądzę żebym w jego wieku pozwalał sobie na ubranie takich młodzieżowych bucików niech na następny raz włoży wysłużony biały garniak to jest jego stylówa a nie Steve Aoki lans
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
on robi się jak Ibisz - co raz młodszy
w ogóle ten styl nie pasuje mi do niego i wygląda to jakby kolega z podwórka robił tą okładkę na ławce przed domem, niż na profesjonalną sesję jakie były robione do poprzednich okładek
Też mi się ta okładka średnio podoba, w pierwszym momencie myślałam, że on ma buty narciarskie
Nie wiem co artysta fotograf mial na myśli z tą okładką, może ma jakieś głębsze przesłanie, ale w każdym razie oby zawartość była dobra.