Typowy prewiev od Armina przy kolejnym wydawnictwie. Fajnie się patrzy jak się wczuwa , no cóż widać, że mu się podoba co gra. Takie filmiki jak i cały ASOT pświęcony kompilacji i wysoka sprzedawalność gwarantowana .
Na sczęście materiał jest dobry, miejscami nawet bardzo dobry i chyba będzie ciężko znaleźć jeden najlepszy kawałek.
_________________ "It's a trip that you all can make only together to the place where time and space do not exist. It's MIRAGE !! ...."
Ja wiem
Co więcej w "topie "jest już od czasu jak płytka była w przedsprzedaży, jakieś 3 tygodnie przed premierą . Jak widać dalej się dobrze sprzedaje..zresztą jak wszystko od Armina u Nas. Podobnie film dokumentalny jest w TOP
_________________ "It's a trip that you all can make only together to the place where time and space do not exist. It's MIRAGE !! ...."
qlki a co ma wspólnego ASOT 600 z UR 6 ?
W takim razie idąc Twoim tokiem myślowym 600 -stka powinna być w ponad 100 krajach bo tam też ta kompila była w czołówce
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W
qlki Toyo a nie tojo jak coś
To przestudiuj sobie na ile krajów idzie dystrybucja albumów czy kompilacji Armina i przede wszystkim jaką one mają tam sprzedaż a dopiero wtedy pogadamy ...
_________________ Two Dj's - One Music - One Life - W&W
UR6 o wiele lepsze od ASOT'a 2012. Jakoś przyjemniej mi się słuchało (i często do niej wracam) najnowszej kompilacji niż ASOT'a. Świetny dobór kawałków, jest parę perełek (jak choćby nowy track od Stoneface & Terminal, nawiązujący do genialnego ich Blueprint z ASOT'a 2008, czy kawałek Abstract Vision & Broning - Relict który mnie rozwalił na łopatki!, no i świetne I'll Listen od Armina) są polskie smaczki i ta całość składa się na naprawdę świetne prawie 2,5 godziny słuchania. Troche z dystansem podchodziłem do tej kompilacji po klapie z ASOT'em 2012, ale jak przesłuchałem to w końcu można powiedzieć, że stary dobry Armin powrócił i oby tą tendencje trzymał jak najdłużej