Wysłany: 2013-08-13, 17:25 Mark Knight & D.Ramirez V Underworld - Downpipe (Armin v
Label: Toolroom Records
Data premiery: 19.08.2013
Najnowszy remix naszego mistrza.
_________________ "Dla mnie albumy to strata czasu, można je rozpatrywać jako swoiste wyzwanie, które stoi przed artystami i tylko w ten sposób. Lepiej skoncentrować się na kilku singlach w danym roku niż wydawać krążek wypchany w większym stopniu zapchajdziurami, bo nie ukrywajmy tak ostatnie trance'owe longplaye wyglądają." - Indecent Noise
Remix bardzo "modny" bym powiedział.
Dla mnie jakiś taki dziwny, chaotyczny. Po brejkdałnie myślałem że wejdzie jakaś energetyczna bomba, a tu lipa więc jak dla mnie słabo.
_________________ Rytmiczny beat i metrum 4/4 to tylko wierzchołek góry lodowej. Najważniejszego w tej muzyce nie słyszysz.
łooohoho najlepsza rzecz od tego pana w tym roku ( poza love never came ) niech on przejdzie na stałe na taki styl bo trance (?) od niego to katorga nie do przełknięcia zajeeeebiste
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda