No niestety ale poza ASOT 500 i na odczepnego In My Opinion nie ma za ciekawych pozycji w tej promocji
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
Ehhh szkoda, że nie zrobili promocji na ASOT550 jak rok temu:).
ASOT 500 kupiłem w zeszłym roku, więc teraz nie skorzystam..ale jest kilka interesujących tytułów - Orjan, Winter Kills, John hmmmm
_________________ "It's a trip that you all can make only together to the place where time and space do not exist. It's MIRAGE !! ...."
nie wiem dlaczego ale wszelkie promocje jakie oferuje nam ProLogic Music szerokim łukiem omijają toruński Empik i jego obsługę. w zeszłym roku w sezonie wakacyjnym wydawnictwo również miało ciekawą ofertę ze znacznie obniżonymi cenami płyt, co z tego jednak jeżeli na półkach nie było żadnej (!) z nich nawet i w regularnej cenie a każdy tytuł wymieniony przeze mnie wywoływał na twarzy pracownika sklepu wielkie zdziwienie (np Do You Dream? Schulza - "a to coś takiego w ogóle wyszło?" ^^), w systemie pozycji również brakowało.. tak się skończyły moje 'wielkie' zakupy, szkoda.
_________________ In Trance We Trust.
-the perfect vision found inside the wall of sound.