Myślę, że będzie jak na poprzedniej edycji, czyli +16 z opiekunem.
To mam nadzieję, że to będzie pod koniec 2010 roku, albo jeszcze potem.
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - Who.Is - We.Are
Są jakieś nowe informacje na temat Armin Only?
Dziwne by było gdyby Armin Only 2010 odbył się u Nas w 2011 roku. Coś nie halo
Mnie się wydaje że będzie w tym kwietniu. Jesteśmy krajem w którym Armin Only 2010 odbędzie się po raz pierwszy i Armin chciałby się wyrobić ze wszystkimi krajami do końca wakacji. Być może się mylę.
Dzień w Parku opuściłem bo odstraszał mnie fakt że jestem niepełnoletni, byłby to pierwszy wyjazd samemu gdzieś dalej, godzina rozpoczęcia i zakończenia. Na Armin Only będę z Wami!
Mnie się wydaje że będzie w tym kwietniu. Jesteśmy krajem w którym Armin Only 2010 odbędzie się po raz pierwszy i Armin chciałby się wyrobić ze wszystkimi krajami do końca wakacji. Być może się mylę.
Kwiecień nie za bardzo mi odpowiada, albo za bardzo boję się tych egzaminów Jakoś przeżyjemy. Będzie kiedy będzie, trzeba się tam pojawić.
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - Who.Is - We.Are
A Ja wtedy będę już pełnoletni i może prawko już będę miał o ile zdam
ja we wrzesniu bede zdawal na prawko i tez mam nadzieje ze zdam;d na pierwszym AO w Poznaniu nie bylem czego nie moglem pozniej sobie darowac wiec teraz na 100% sie wybiore
Skąd takie info że ASOT 450 miałby się odbyć w Polsce?
Jeżeli jednak by było tak jak mówicie że ASOT w kwietniu a AO jakoś pod koniec roku byłoby naprawdę super! Byłbym już wtedy pełnoletni i mógłbym się wybrać