Status: Offline
Wizyt: 86 Łączny czas wizyt: Godzin: 5,2
Wysłany: 2009-05-03, 22:59 Armin Only Łódz 2010
Bedzie czy nie bedzie?
MSM Events podalo oficjalna informacje, ale nagle nikt nic nie wie i nie mowi )
A kolega ktory zna obu Panow z MSM mowi ze bedzie napewno moze ktos z Was mi pomoze... Marcin?
AO w Łodzi będzie na 100% w 2010 roku na tej nowej hali, którą tak wychwalają Pawły z MSM, a z datą jest to jeszcze niewiadome, ponieważ Armin planuje wykonać plan zagrania ok 25 koncertów Armin Only w 2010 roku, a z tego co wiem to Polskę wyznaczył jako jeden z pierwszych krajów, w którym rozpocząłby światowy tour, osobiście myślę, że to może być gdzieś pod koniec stycznia lub w połowie lutego
_________________ "[...]robię muzykę po prostu żeby robić muzykę, a nie by wygrywać nagrody[...]" - Josh Wink.
Wiek: 42 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 583 Pozytywów: Otrzymał/a: 63 Wystawił/a: 49 Skąd: poznan
Status: Offline
Wizyt: 1688 Łączny czas wizyt: Godzin: 340,4
Wysłany: 2009-05-04, 00:47
maximus napisał/a:
AO w Łodzi będzie na 100% w 2010 roku na tej nowej hali, którą tak wychwalają Pawły z MSM, a z datą jest to jeszcze niewiadome, ponieważ Armin planuje wykonać plan zagrania ok 25 koncertów Armin Only w 2010 roku, a z tego co wiem to Polskę wyznaczył jako jeden z pierwszych krajów, w którym rozpocząłby światowy tour, osobiście myślę, że to może być gdzieś pod koniec stycznia lub w połowie lutego
dokładnie tak jak mówisz często podczas audycji wspominają o tym mieście więc napewno będzie tam Armin Only
Mi sie wydaje, ze bedzie to dopiero kolo kwietnia...jakby nie patrzac to do tego lutego zostalo 10 kwietnia, a o nowej plycie ani slychu, ani widu...zadnego nowego kawalka ze strony Armina...no chyba, ze panowie w Armadzie po cichu ciezko pracuja nad nowym show i w ostatnim momencie cos powiedza
No, ale oczywiscie sie nie pogniewamy jak bedzie to szybko:) Nie chce maj! Matury wtedy bede miec....
25 krajow? Git majonez! Mam nadzieje, ze oprocz PL beda to tez Niemcy, Czechy, Ukraina bo blisko i mozna bez problemow dojechac
wiisixtythreePL, Armin robi kawałek specjalny na ASOT 2009 i Armin pracuje nad nową płytą w swoim nowym studiu pełnym nowych "zabawek", więc za rok na pewno wyjdzie album jak się patrzy.
Dla mnie to jest porazka ze tak wielka impreza jaka jest AO ma odbyc sie w Lodzi,gdzie infrastruktura kuleje,drogi beznadziejne,brak lotniska,w ogole odstrasza dp miasto to zycia.Chcialbym zeby taki event odbyl sie w hali na granicy GD i sOpotu.Na Wybrzezu lepszy klimat
Dla mnie to jest porazka ze tak wielka impreza jaka jest AO ma odbyc sie w Lodzi,gdzie infrastruktura kuleje,drogi beznadziejne,brak lotniska,w ogole odstrasza dp miasto to zycia.Chcialbym zeby taki event odbyl sie w hali na granicy GD i sOpotu.Na Wybrzezu lepszy klimat
taa moze na Olivii buahah
_________________ One World Under Trance Domination