Wiek: 39 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 537 Pozytywów: Otrzymał/a: 78 Wystawił/a: 23 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1816 Łączny czas wizyt: Godzin: 245,4
Wysłany: 2009-01-01, 20:27
Jak usłyszałam to intro to normalnie aż ciary miałam....
No ludzi duuuużo, ale jakby u nas w Polsce, nie zrobili AO w Arenie, ale np w Spodku w Katowicach, czy choćby nawet w hali stulecia, to już by było wiecej ludzi Tak czy siak, intro mimo ze wszędzie to samo, jak sie je ogląda, to sie to przeżywa od nowa
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.
Na razie na youtube są 2 filmiki z tej cudownej Nocy
Tu macie drugi --------------------------> http://pl.youtube.com/watch?v=lNpSU4kBDvE a na reszte poczekamy jak sie Amerykanie wyśpią i jutro albo dzisiaj w nocy powinny już być
Mam 3 Tu po prostu wspomnienia wracają na całe i ciary przechodzą
noo świetny motyw. Rzeczywiście ludzi sporo, ale szołłłł jak zwykle Arminowi wychodzi w 100%. Ahhh wspomnienia wracają, tyle że u nas AO w troszeczkę mniejszych rozmiarach
ale nie liczy się ilość uczestników a jakość
Teraz Armin bedzie wymyślał coś innego i najprawdopodobnie wszystko wystartuję w 2010 roku ale Armin Only już nie bedzie ale znając Armina to wymyśli coś tak znów zajebistego że sie Oczy znów nam zaświecą i Nutki będą Przecudne
nastepnego AO Imagine nie bedzie....dopiero jak Armin wyda kolejna plyte
mi sie marzy, ze Armin postanowi w 2009 zrobic jeszcze jedno AO Imagine tam gdzaie mu sie najbardziej podobalo i to bedziemy MY no sorki..fantazja gora