Mam nadzieję że Armin zawita także do Polski, ale ze słabym materiałem nikt z otwartymi ramionami go witał nie będzie
_________________ "Trance jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz,
lecz drugiego dojrzeć nie mozesz...
to sztuka cieszenia się i smucenia bez powodu...
to narkotyk... może cię zatruć,
sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego..."
sam nie wiem ...... może i nawet jeśli płytka będzie słaba to zawitam jeżeli do nas się wybierze zależy jakie będzie show jeszcze mam nadzieję na video stream z Amsterdamu i wszystko będzie jasne bo tylko parę utworów się w trackliście zmieni jak zawsze
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda
IMO nawet jak album będzie słaby to warto pojechać na AO posłuchać i nacieszyć się starymi hitami jak Walk the Edge czy Who will find me vs. Not the end które też polecą
Ta impreza ma swój klimat, niezepsuty pasztetowymi electro house'ami których teraz pełno.
_________________ Rytmiczny beat i metrum 4/4 to tylko wierzchołek góry lodowej. Najważniejszego w tej muzyce nie słyszysz.
_________________ "Dla mnie albumy to strata czasu, można je rozpatrywać jako swoiste wyzwanie, które stoi przed artystami i tylko w ten sposób. Lepiej skoncentrować się na kilku singlach w danym roku niż wydawać krążek wypchany w większym stopniu zapchajdziurami, bo nie ukrywajmy tak ostatnie trance'owe longplaye wyglądają." - Indecent Noise
Ehhh aż się łezka kreci w oku. Przypomniałem sobie trailer AO:Mirage, kiedy to pierwszy raz można było osłuchać fragment utworu tytułowego z intrem - a to było tak niedawno... Wtedy było wiadomo, że będzie to dobry kawałek. Tutaj też tak może być:)
Może AO dla Polski i ciekawe gdzie by się odbyło.
_________________ "It's a trip that you all can make only together to the place where time and space do not exist. It's MIRAGE !! ...."