Co do hali w Łódź mój kumpel tam robi i mówi ze jest ona duża do tego super nagłośnienie , jest nie daleko od dworca Łódź Kaliska ! jak by co jest tez lotnisko i wcale to nie jest takie złe miasto jak tu co poniektórzy Pisza
Jak dla mnie najlepsze mieszkam tu od urodzenia i wszystkim polecam !! spróbuje skołować jakieś foty tej hali .
A co to ma do rzeczy? Przecież do nagłaśniania imprez wynajmowane są specjalistyczne firmy
RoniS napisał/a:
Jak dla mnie najlepsze mieszkam tu od urodzenia
Nie jesteś obiektywny Ja byłem w Łodzi i miałem okazje sporo pozwiedzać nie tylko głównych ulic miast Mnie osobiście Łódź się nie podoba, nawet trochę nie dorasta Poznaniowi czy Wrocławiowi, już o Krakowie nie wspomnę (Gdańsk pomijam ze względów patriotyzmu lokalnego jestem nieobiektywny ). Ale to rzecz gustu oczywiście. Będzie Armin w Łodzi to się pojedzie do Lodzi, będzie we Wrocku to pojedzie się do Wrocka
Jeszcze mozna spodek brac pod uwage po remoncie (gruntownym od srodka i szkielet konstrukcji, elewacja raczej tylko odswiezona bedzie) pojemnosc ma wyniesc 12 tys
_________________ One World Under Trance Domination
Jeszcze mozna spodek brac pod uwage po remoncie (gruntownym od srodka i szkielet konstrukcji, elewacja raczej tylko odswiezona bedzie) pojemnosc ma wyniesc 12 tys
to by było świetne miejsce bo Katowice są dosyć nie daleko od mojego miasta ;D
Ale w Katowicach zawiedzie publika bo tutaj dominuje techno i hardstyle Z tego powodu 2 lata temu nie wypaliło Trance Connection. Poza tym plotki mówią, że MPT (czyli organizator Mayday i Soundtropolis) ma niepisaną umowę z innymi agencjami, że to tylko i wyłącznie ich teren...
Ale w Katowicach zawiedzie publika bo tutaj dominuje techno i hardstyle
Techno i Hardstyle ? No różnica jest, ale sądzę, że w ostateczności nawet "Ci" fani pójdą posłuchać i zobaczyć taką imprezkę !
Tego jestem nawet więcej niż pewien
Ja najbardziej chciałbym we Wrocławiu, po 1. blisko, po 2. Wrocław to duże miasto, z dużą ilością hal i stadionem w ostateczności
3. RAMsterdam (JvD Remix)
Ale w Katowicach zawiedzie publika bo tutaj dominuje techno i hardstyle
Techno i Hardstyle ? No różnica jest, ale sądzę, że w ostateczności nawet "Ci" fani pójdą posłuchać i zobaczyć taką imprezkę !
Tego jestem nawet więcej niż pewien
Ja najbardziej chciałbym we Wrocławiu, po 1. blisko, po 2. Wrocław to duże miasto, z dużą ilością hal i stadionem w ostateczności
a czemu miala by zawiesc publika u mnie w katowicach ? taka sama by przyjechala jak do wrocka czy poznania ...z calej polski
_________________ One World Under Trance Domination
a czemu miala by zawiesc publika u mnie w katowicach ? taka sama by przyjechala jak do wrocka czy poznania ...z calej polski
Ja nie mówię, że zawiedliby, to Rafcio powiedział, ja wręcz temu zaprzeczyłem ! Moja wypowiedź miała na celu uświadomienie Wam, że Techno i Hardstyle, nie są wcale dalekimi od siebie rodzajami muzyki ! Są wręcz bardzo podobne do siebie i fani przyszliby na pewno
Niekoniecznie IMO. Gdyby Trance Connection miałoby się odbyć we Wrocławiu albo w Poznaniu to raczej nie wyprzedaliby tylko 2.000 biletów. To było głównym powodem klęski tej imprezy, bo na line-up przecież nie można było narzekać...
Cytat:
Akurat znowu się powolam na przykład Trance Connection. No forach było sporo głosów sprzeciwu odnośnie tej imprezy właśnie od fanów techno, czyli uczestników Mayday. Raz spotkałem osobę, która wprost cieszyła się z odwołania TC
No forach było sporo głosów sprzeciwu odnośnie tej imprezy właśnie od fanów techno, czyli uczestników Mayday. Raz spotkałem osobę, która wprost cieszyła się z odwołania TC
O jeju... no to teraz mnie zagiąłeś ! Cóż, tacy ludzie też się zdarzają ! Ale żeby cieszyć się z odwołania imprezy ? Według mnie coś jest chyba nie tak !
Ja Wam Szczerze Napiszę, że Mi to bez różnicy gdzie będzie lokalizacja jest naj mnie istotna wszędzie gdzie w Polsce na pewno Mnie tam nie zabraknie
Najważniejsze, żeby Armin się zjawił i dał dobry koncert
_________________ Kiedy Ciekawość Dotyczy Poważnych Problemów, Nazywa Się Ją Żądzą Wiedzy, A Ja Nie Mam Żadnych Szczególnych Uzdolnień. CECHUJE MNIE TYLKO NIEPOHAMOWANA CIEKAWOŚĆ!!!!!!!!!!
Dla mnie Łódź zdecydowanie, ponieważ mam do niej niecałe 100 km. O ile by mnie wpuścili na tą imprezę, wtedy miałabym już 16 lat, no to mam nadzieję, że coś by się wykombinowało
_________________ My Tunes Of The:
2006 - O'Callaghan & Kearney - Exactly
2007 - DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
2008 - Simon Patterson - Us
2009 - Nitrous Oxide - Aurora
2010 - in progress