Wysłany: 2008-07-10, 16:18 Armin Only w Polsce - 29 listopada, Poznań!
Z przyjemnością informujemy o tym, że w tegoroczną andrzejkową noc, tj. 29 listopada w poznańskiej hali Arena będziecie mieli okazję uczestniczyć w wyjątkowym i niepowtarzalnym wydarzeniu jakim jest Armin Only Polska 2008!
Organizacją eventu zajmą się holenderska Armada oraz agencja MSM Events. Podczas imprezy będziecie mieli okazję zobaczyć i usłyszeć Armina van Buurena oraz jego gości w spektakularnej oprawie przywiezionej prosto z Holandii.
bilety pewnie rusza nie wczesniej jak w drugiej polowie sierpnia, teraz zaczela sie operacja Sensation i najpierw to musi sie dobrze sprzedac, potem pewnie uruchomia sprzedaz na Armina
_________________ ..... Don't Be A Prisoner Of Your Own Style [Armin] .....
Wiek: 42 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 583 Pozytywów: Otrzymał/a: 63 Wystawił/a: 49 Skąd: poznan
Status: Offline
Wizyt: 1688 Łączny czas wizyt: Godzin: 340,4
Wysłany: 2008-08-08, 01:53
no to czeka nas długa noc Pawły z MSM potwierdziły że Armin w Arenie zagra 9 godzin nikt inny nie zagra...w końcu to ARMIN ONLY ...tylko czekać na imprezę roku
Wiek: 39 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 537 Pozytywów: Otrzymał/a: 78 Wystawił/a: 23 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 1816 Łączny czas wizyt: Godzin: 245,4
Wysłany: 2008-08-11, 21:53
Ja mam tylko nadzieje, że nie wywalą dużej ceny biletów w pierwszej puli, bo to może pokrzyżować moje plany wyjazdu na ta impreze Dla mnie lepiej by było jak by jednak odbyło sie to we Wrocławiu bo miałabym bliżej, no i po za tym Ludowa chyba troszki wieksza jest niż arena. Ale co tam, ważne żeby tam być i spełnić kolejne marzenia
_________________ "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain.